JAEGERFAR 72 1568X600

Vinterrisotto med vildt og svampe

Cremet risotto med mørt vildtkød og sprøde svampe – tilberedt over grillen eller bålet for ekstra dybde og aroma. Med et strejf af rosmarin og friskrevet parmesan bliver hver mundfuld en varm og smagfuld oplevelse til vinterens hyggelige aftener.

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Varm panden over jævn varme. Tilsæt olie, steg løg og hvidløg klare.
Kom risottoris i, rør rundt i 2 min.
Hæld vin på, og lad det fordampe.
Tilsæt nu fond lidt ad gangen under omrøring. Lad risene absorbere væsken, inden du tilsætter mere.
Steg svampene med lidt olie og rosmarin og det valgte stykke vildt.
Når risene er cremede og møre, vendes svampene i.
Tip Brug bare færdigkøbt dej. Så kan du bruge tiden på at hygge med dem, du holder af i stedet.
Garnér med parmesan og pynt med kødet i skiver, og lidt ekstra svampe.

Vild med vildt

Gå på opdagelse i Jægerfars lækre opskrifter med vildt og vintermad – perfekt til hyggelige stunder ved bålet.

ESSENS 3 2023 Agerhønebryst 800X800 (2)

Mørkt brystkød med spejlæg af vagtel, toppet med trøffelsovs og friskrevet trøffel – en luksuriøs ret, der gør enhver middag til noget særligt.