JAEGERFAR 53 1568X600

Vinterpaella

Tænd op i bålet og nyd vinteren med en varm og krydret paella med kanin, and og chorizo. Risene får en let skorpe, grønkålen giver friskhed, og duften fra gløderne gør måltidet til en oplevelse i sig selv – perfekt til kolde aftener udendørs.

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Brun kaninstykker med lidt olie og tag dem af.
Steg chorizo, løg, hvidløg og peberfrugt, til de er bløde.
Rør tomatpuré, paprika og safran i.
Tilsæt ris og vend dem godt rundt.
Hæld fond på, læg kaninstykker tilbage i panden, og lad retten simre uden at røre for meget. Risene skal have skorpe i bunden.
Steg brysterne ca. 5-7 min. i alt, først på skindsiden og vend dem. Hold dem varme.
Tip Brug bare færdigkøbt dej. Så kan du bruge tiden på at hygge med dem, du holder af i stedet.
Når risene næsten har suget al væsken vend da grønkål i, og lad den falde sammen.
Smag til med salt og peber. Pynt med andebryst i skiver og lidt hakket grønkål.

Vild med vildt

Gå på opdagelse i Jægerfars lækre opskrifter med vildt og vintermad – perfekt til hyggelige stunder ved bålet.

ESSENS 3 2023 Agerhønebryst 800X800 (2)

Mørkt brystkød med spejlæg af vagtel, toppet med trøffelsovs og friskrevet trøffel – en luksuriøs ret, der gør enhver middag til noget særligt.