M 5706631228480 246628 Scanpan Multimosaic 28 Cm 1568X520px

Hvidfisk med pistacie-skorpe

Pistacie er ikke kun til is, kager og andre søde sager. I det salte køkken bidrager pistacie med rig nøddesmag og et herligt crunch, som løfter dine retter til et nyt niveau. Denne pistacie-panerede fisk er et godt eksempel.

Information

Sådan gør du

Krydr hvidfiskefiletterne med salt og peber, og lad dem opnå stuetemperatur.
Stil nu 3 skåle frem. I den første kommes 1½ dl mel.
I den anden piskes 2 æg med lidt salt.
I den sidste blandes 1½ dl finthakkede pistaciekerner med citronskal fra en citron samt ½ dl friskhakket persille og mynte.
Varm 2 spsk. vindruekerneolie på en pande ved medium varme.
Panér fisken ved at dyppe den i mel, æg og til sidst i pistacie-blandingen, så den er helt dækket.
Steg ved medium-lav varme i ca. 3 min, indtil fisken er gyldenbrun. Vend fisken, og steg 4 min på den anden side. Tag fisken af, og anret på en tallerken.
Tilbered en hurtig smørsauce af 2 spsk. smeltet smør, lidt salt, saften fra en ½ citron og ½ dl friskhakket persille og mynte.
Hæld saucen over og server.