Disse honningristede nødder med et strejf af lakrids er en lækker og sprød snack, der både kan nydes alene eller bruges som topping på yoghurt, is eller kager. Kombinationen af den søde honning og den aromatiske lakrids gør dem uimodståelige. Følg trinene herunder for at lave din egen nøddeknas.
Information
Sådan gør du
Vend nødderne i honning, så alle nødderne er godt smurt ind.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i varmluftsovn i 10-15 min. ved 150°C.
Rør godt rundt hver 5. minut, så nødderne ikke brænder på.
Lad blandingen køle af i ca. 2-3 minutter, drys med lakridspulver efter smag og vend godt rundt i blandingen.
Lad derefter nøddeknasen køle helt af.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Snack-attack!
Snacks kan være søde, salte, bløde, luftige eller sprøde. Uanset indholdet har snacks to ting til fælles: de forkæler smagsløgene og stiller den lille sult.