Gaver 1200X364px Mors Dags Hjerter

Hjertevarmt jubilæum til Kop & Kandes Mors Dags hjerter

Mors Dags hjertet 2017 er det 10. i rækken af Mors Dags hjerter. Kop & Kande startede traditionen helt tilbage i 2008 og Mors Dags hjerterne hænger i dag i mange hjem. 

Mors Dags hjerterne kan andet og mere end blot at hænge til pynt - og i samarbejde med Ann-Christine fra bloggen Valdemarsro.dk giver vi her fire idéer til, hvordan hjerterne kan bruges året rundt.

Men det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad et Mors Dags hjerte kan bruges til. Har du gode idéer, er du meget velkommen til at dele dem med os på Instagram med #kopogkande #morsdagshjerte

Du kan se Mors Dags hjerterne fra 2008 til og med 2017 HER.

Morsdag 2017 Servietring 447X447

Smuk borddækning med hjerte

Elsker du også de fine Mors Dags hjerter - men mangler du inspiration til nye måder at bruge dem på, så er der her et skønt eksempel på Mors Dags hjertet brugt som servietring. Er dine Mors Dags hjerte forskellige, er det blot en charme at hver kuvert er unik. Ann-Chrstine har her brugt en kvist rosmarin, der til jul sagtens kan udskiftes med en lille grangren. Hjertet passer til alle anledninger - også hvis der skal gøres lidt ekstra ud af en helt almindelig tirsdag.
Morsdag 2017 Indpakning Hjerte 447X447

Smuk indpakning med Mors Dags hjerte

Gaver er og bliver en smuk gestus - og selvom det er tanken der tæller, så er det altid en fornøjelse at kunne overrække en skøn indpakket gave til dén man holder af. Bedste mødre, svigermødre, barndomsveninder, verdens bedste mor, yndlingssøsteren, den dejligeste kollega, konfirmanden, studinen - eller den stolte nybagte mor. Et hjerte gør indpakningen til noget helt særligt. Se Kop & Kandes udvalg af hjerter HER.
Morsdag 2017 Juledeko 447X447

Små dekorationer - hele året.

Her har Ann-Christine lavet en hyggelig juledekoration med få elementer - og Mors Dags hjerte fra 2017 er en elegant detajle. Hjertet er også perfekt til juletræet eller på grene i en vase. Husk Mors Dags båndet kan udskiftes alt efter anledningen/årstid hvis du har lyst til forandring. Resten af året kan Mors Dags hjertet sagtens bruges i små dekorationer/stilleben rundt om i huset - for eksempel sammen med årstidens blomster og grene fra haven.

Pynt med grene - hele året

Uanset årstid er det super dekorativt at bruge vaser til grene - køb dem hos blomsterhandleren eller find dem i haven. Hver årstid har sine egne kendetegn, og du kan nemt skifte båndet i Mors Dags hjerterne, så det matcher for eksempel forårets forsythiagrene og kirsebærgrene eller troldhassel og bomuldsgrene. Og til jul er det selvfølgelig oplagt at bruge Mors Dags hjertet på juletræet, i juledekorationer, på adventskransen eller et jule-stilleben med gran, mors og hvad du ellers foretrækker at dekorere med.

Mors Dag
M 5709513313335 31333 Rosendahl Hjerter4