Mors dag gaveidéer Kay Bojesen, Kähler, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad

Gave til mor

Forkæl din mor, svigermor, mormor med en mors dags gave, der er udvalgt med omhu og serveret med kærlighed.

Find den perfekte gave til mor

Mors dag fejres i dag i mange lande, men ikke alle lande fejrer det den samme dag. I Danmark fejrer vi mors dag anden søndag i maj, og i år er det den 12. maj. Det har vi gjort siden 1929. Din søde mor fortjener uden tvivl en god gave, og det er en oplagt mulighed at fortælle hende, hvor meget du holder af hende på denne dag.

Vi sælger mange gaver til mors dag, så vi tør godt kalde os eksperter. Derfor har vi samlet alle vores bedste gaveidéer, som med garanti vil smelte hendes hjerte. Fandt du ikke den perfekte gave? Tag et kig på vores gaveidéer til hende.

  • Delivery
    Altid gratis levering til butik
  • Click Collect
    Reservér online og hent i butik efter 2 timer
  • Return
    365 dages landsdækkende bytteservice
Gaver Til Mor 1568X520 Kahler

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med gaven, så hjælper vi gerne. Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.
5722000287582 28758 Södahl Sengesaet5

Få din skønhedssøvn

Findes der noget bedre end at lægge sig til ro i nyt, blødt sengetøj efter en lang dag? At drømme sødt og vågne op frisk og veludhvilet efter en god nats søvn er en fornøjelse uden lige. Det er den perfekte måde at give din mor lidt ekstra komfort og luksus i hverdagen. En gave med omsorg og kærlighed, der hver nat vil indhylle hende i velvære og skabe en følelse af ro og afslapning, som hun virkelig fortjener.

Start dagen med selvforkælelse

Et godt bad frisker op og vasker den sidste træthed ud af kroppen. Badeværelset er som skabt til selvforkælelse, og der skal ikke meget til for at opgradere et lynbad til en velvære-oplevelse. Forkæl din mor med bløde håndklæder, flotte sæbedispensere og vigtige essentials. Så kan dagen bare komme an.