Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Ingefær- vaniljesmåkager

Ingefær-vaniljesmåkager

Ca. 25 stk.

Ingredienser

150 g hvedemel
60 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1,5 tsk. stødt ingefær
85 g blødt smør
2 æggeblommer 

Sådan gør du
Smuldr hvedemel, flormelis, vaniljesukker, ingefær og blødt smør til det minder om brødkrummer. Saml dejen hurtigt med æggeblommerne. Stop med at ælte, så snart dejen er ensartet. Kom dejen i en frysepose, tryk den lidt flad, og læg den på køl i mindst 1 time. Udrul herefter dejen på et let drysset melbord i 2-3 mm tykkelse. Udstyk en masse småkager og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i 10-12 min. Lad dem køle. Opbevares i en bøtte.