Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Mental velvære - en bedre version af dig...

Vær god ved dig selv

I en hverdag med fokus på at leve sundt er det vigtigt også at give plads til at være lidt god ved sig selv. For sundhed handler ikke kun om den rigtige kost og regelmæssig motion, men også i høj grad om mental velvære.

Små genveje til mental velvære

Selvforkælelse - det er sundt for krop og sjæl

Hvem drømmer ikke om en dag eller to med et lukuriøst spaophold med selvforkælelse og ro? Desværre spænder tiden - eller pengepungen - alt for ofte ben for den drøm. Heldigvis kan du ret nemt og med ganske få midler lave din egen hjemmespa med forkælelse af hele kroppen. 

Damp ansigtet...

Damp åbner porrene og renser din hud, og det kræver ikke andet end en gryde kogende vand og et rent håndklæde. Du kan evt. komme citron, kamillete eller rosmarin i vandet for at gøre oplevelsen mere velduftende og beroligende. Sæt dig ved et bord, kom et håndklæde over hovedet og læn ansigtet ind over skålen i ca. 10 min.

Dampbad til ansigtet

Fugtmaske

½ avocado
3 spsk honning 

Mos avokadoen med honningen til en lind masse. Læg masken på ansigt og hals og massér den ind i huden med fingerspidserne. Lad masken sidde i 10 min. Skyl med lunken vand og dup dig tør med et rent håndklæde.

Afslappende fodbad

Er der noget skønnere og mere afslappende end et fodbad efter en lang dag? Sæt fødderne i et varmt fodbad i ca. 10 min., mens du lukker øjnene og slapper af. Massér herefter dine fødder godt med en peeling. De kan evt. selv lave den af 3 spsk havsalt blandet med 3 spsk olivenolie. Skyl til sidst dine babybløde fødder med lunkent vand og dup dem tørre med et håndklæde.