Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

COVID-19: håndtering i Kop & Kande

Hos Kop & Kande vil vi gerne passe på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger. Alle vores butikker holder åbent og på kop-kande.dk kan du shoppe døgnet rundt. Se åbningstider for din lokale butik her. Alle medarbejdere overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Her på siden kan du opdatere dig med de seneste servicemeddelser. Vi forventer ikke forsinkelser på forsendelser købt på kop-kande.dk - og vi gør alt, for at yde den bedste kundeservice. Derfor har vi igangsat en række initiativer, som du kan læse mere om nedenfor.

Er der noget, du savner svar på - så Spørg & Få svar. Vi oplever ekstra tryk på telefonerne i disse dage,
så send gerne din henvendelse via vores kontaktformular.

Pas godt på hinanden.

Følgende butikker genåbnede 11. maj

Forebyg smitte med ny coronavirus
Hold dig opdateret om myndighedernes retningslinjer
 
Besøger du en af vores butikker, anbefaler vi, at du betaler med kreditkort, så vidt det er muligt - og holder en behørig afstand til andre kunder og medarbejderne i butikken. Du bedes orientere dig på informationsmateriale i butikken. Derudover opfordrer vi til, at alle følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger:
 
  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Hvis du er ældre eller kronisk syg -hold afstand og bed andre tage hensyn
Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om COVID-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte. Hvis myndighederne præsenterer nye retningslinjer, der påvirker vores butikker, opdaterer vi denne side. Vi anbefaler derfor, at du besøger hjemmesiden igen, hvis du er i tvivl om vores opfordringer og anbefalinger.