Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

TJEK SALDO PÅ GAVEKORT

Her kan du tjekke saldoen på dit elektroniske Kop & Kande gavekort. Det er i øjeblikket ikke muligt at benytte det elektroniske gavekort til betaling på www.kop-kande.dk.

Tjek saldo

Gavekort er gyldige i 3 år efter udstedelsen. Gavekort kan indløses i alle landets Kop & Kande butikker. Gavekort kan ikke indløses på vores webshop. 
Et mistet gavekort kan ikke erstattes, og derfor skal det opbevares sikkert. Både gavekort og tilgodebeviser er ihændehaverbeviser, hvilket betyder, at den person, der har gavekortet har krav på at få det indløst. Hvis man fx har tabt det, har den person, der har fundet kortet, ret til at indløse det.  

Værdien af et gavekort kan udbetales, hvis man ønsker det. Det kan dog ikke ske i vores butikker, men ved brug af vores kontaktformular. Vælg blot "Andet". Der skal vedhæftes et foto af gavekortets bagside, så stregkoden er tydelig og læsbar. Desuden skal der medsendes et kontonummer, som pengene ønskes overført til. Der opkræves et ekspeditionsgebyr på kr. 25,- pr. kort. 

Gavekort, der er vundet som gevinst i konkurrencer, kan ikke omveksles til kontanter. 

Hvis gavekortet er udløbet kan det ligeledes udbetales. Det må dog max være et år siden, gavekortet udløb. Der opkræves ikke gebyr for udbetaling af udløbne gavekort. Der skal også i disse tilfælde medsendes foto af kortets bagside med stregkode og der skal medsendes kontonummer, som beløbet overføres til. Der kan forventes ca. 1 uges ekspedtionstid.  
Værdi af tilgodebeviser kan ikke udbetales.