Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

TJEK SALDO PÅ GAVEKORT

Her kan du tjekke saldoen på dit elektroniske Kop & Kande gavekort. Det er i øjeblikket ikke muligt at benytte det elektroniske gavekort til betaling på www.kop-kande.dk.

Tjek saldo

Bemærk:
Af miljøhensyn kan genbrug af elektroniske gavekort forekomme. Vi genbruger kun kort, der fremstår som nye og ikke bærer synligt præg af tidligere brug. Genbrug af kort er uden sikkerhedsrisiko for brugeren. 

Gavekort er gyldige i 3 år. De kan indløses i alle kædens butikker. Bortkomne gavekort kan ikke erstattes.
Du kan ikke betale med gavekort på webshoppen.
Gavekort og tilgodesedler er ihændehaverbeviser. Det betyder, at den person der har gavekortet/tilgodesedlen kan bruge det/den til betaling.
Gavekort og tilgodesedler bør derfor opbevares på samme måde som kontanter. 
Gavekort med en værdi der overstiger kr. 100,- kan udbetales. Der fratrækkes dog et gebyr på kr. 100,-. Vi kan kun udbetale gavekort der er gyldige, eller udløbet indenfor det seneste år. Gavekort vundet i en konkurrence, kan ikke veksles til kontanter. Ønsker du at få udbetalt værdien af dit gavekort, skal du kontakte os via kontaktformularen. (vælg blot punktet 'andet' i feltet 'Angående') Der skal sammen med henvendelsen uploades et foto af gavekortets bagside hvor stregkoden fremgår. Du skal forvente en ekspeditionstid på op til én uge.