Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Kædedirektør 

Strategisk forretningsudvikling i tæt samspil med medlemmer og medarbejdere

Kop & Kande er en veldrevet og økonomisk godt funderet medlemsejet virksomhed med 104 butikker over hele landet inklusive på Grønland, Island og Færøerne. Hverdagen udspiller sig blandt ca. 25 medarbejdere på et nybygget hovedkontor i Skødstrup v/ Aarhus N. I butikkerne står ca. 550 faguddannede medarbejdere  klar til at råde og vejlede kunderne både digitalt og i den lokale butik.

Som Kædedirektør får du det fulde ansvar for at udvikle virksomhedens forretningsgrundlag og drift. Kæden er i fuld gang med at implementere nyt IT, så forretningen fremover står endnu stærkere. Dette forbedrer også mulighederne for at tilbyde den bedste online kunderejse og sikre en stor tilstedeværelse i mødet med kunden i den enkelte butik.

Overordnet får Kædedirektøren ansvaret for:
- Forretningsudvikling, kædeniveau – Omnichannel
- Ledelse af forretning og medarbejdere
- Kommunikation (intern/ekstern)
- Økonomisk udvikling
- Medlemsdialog og involvering
- Kædeforhandlinger og kontraktstyring

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har gode dokumenterede resultater med kædeudvikling fra en retailvirksomhed. Er dette suppleret med en relevant kommerciel uddannelse, er det et absolut plus.

Som person arbejder du resultatorienteret og struktureret og forstår at omsætte tanke til handling. Du formår at skabe og vedligeholde relationer både internt og eksternt og er en stærk kommunikator, der mestrer at formidle vision og mål klart og tydeligt for alle medarbejdere på tværs af virksomheden. Du fremstår som en troværdig person med lige dele gennemslagskraft og lydhørhed og evner, via din uformelle og åbne personlighed, at få dine medarbejdere, medlemmer og samarbejdspartnere til at arbejde med dig for at nå de fastsatte mål.

Kop & Kande tilbyder en spændende stilling i spidsen for en toneangivende, sund og veldrevet virksomhed, hvor værdisættet altid er retningsgivende for de handlinger, som foretages, og det samarbejde som bærer drift og udvikling.

Arbejdssted: Skødstrup v/ Aarhus N. Dermed forventes en bopæl i kørselsafstand hertil.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital A/S ved Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.