Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

E-Commerce Praktikant

Online Marketing Praktikant

E-Commerce Praktikant

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for e-commerce og/eller marketing - og skal du i 5-6 måneders praktik i forbindelse med din uddannelse? Så er det måske dig, vi mangler til vores e-commerce team på kædekontoret i Skødstrup (Aarhus N).

Hos Kop & Kande søger vi en ambitiøs og dygtig praktikant, der vil få muligheden for at blive en del af vores e-commerce team og prøve kræfter med flere forskellige opgaver indenfor e-commerce udvikling og drift.


Dine primære opgaver vil være:
• At udarbejde performance analyser på kop-kande.dk
• At teste nye features i forbindelse med nye udviklingsprojekter
• Opdatering og vedligeholdelse af kop-kande.dk
• Arbejde proaktivt med kunde feedback via vores kundeserviceplatform Zendesk

E-Commerce
Dine primære opgaver vil være at deltage i den daglige håndtering af kop-kande.dk hvor bl.a. vedligeholdelse og løbende opfølgning på performance vil vægte højt. Du vil også komme til at følge nye udviklingsopgaver på tæt hold og bidrage med din viden og erfaring omkring best practice indenfor e-commerce. Vi arbejder på at skabe en god og konsistent brugeroplevelse og har derfor digitaliseret kundeservicen via en ny platform, hvor du ligeledes vil få en vigtig rolle med både at besvare kundehenvendelser samt at indsamle data vha. chatfunktion og opkald, som e-commerce teamet såvel som resten af kæden kan bruge i den samlede oplevelse af Kop & Kande.

Kop-kande.dk
Du vil også skulle oprette content til kop-kande.dk, som fx kan være kampagner og landing pages. Dette oprettes i backenden på vores Magento platform. Derfor er det vigtigt, at du har flair for at arbejde i systemer – men det er ikke et krav, at du kender Magento i forvejen.

Om dig
• Du er i gang med en uddannelse indenfor e-commerce, digital marketing eller lignende

• Du har interesse i hvordan et e-commerce setup håndteres i en detailkæde                                                  

• Du har flair for forskellige systemer og forstår begreber som CMS, CRM, ERP og PIM                                     

• Du er åben for forskelligartede opgaver og frisk på at kaste dig ud i nye udfordringer

• Du vægter tværfagligt samarbejde højt og kan samtidig lide at fordybe dig i egne opgaver

Er det dig vi leder efter?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og foto hurtigst muligt på job@kop-kande.dk mærket ’E-Commerce Praktikant’. Praktikken er ulønnet. Du får naturligvis fri til eksamener og arrangementer på dit uddannelsessted i praktikperioden. Vi læser ansøgningerne løbende og laver aftalen med vores nye praktikant, så snart vi har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse august/september 2020 eller januar 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Development Manager, E-Commerce Sandra Lou på sns@kop-kande.dk eller 81883040.