Honeycomb 1568X520px
KK Medlemskampagne EVA Eva Trio Logo 500X144px

Medlemstilbud

Spar op til 71% på din næste stegepande. Lige nu har vi en masse vilde medlemstilbud på fantastiske stegepander fra Eva Trio.

Gå på opdagelse i alle de forskellige serier af gode stegepander, og find lige den pande, du drømmer om til dit køkken.

Er du endnu ikke medlem af Klub Kop & Kande? Bliv gratis medlem her

Hvilken stegepande leder du efter?

Når du skal vælge en stegepande, er det først og fremmest vigtigt, at du ser på, hvad den skal bruges til. Eva Trios stegepander har forskellige kvaliteter, og de kan derfor bruges til forskellige former for madlavning. For eksempel gør de forskellige belægninger, at de kan klare forskellige temperaturer og stegemåder.

Hvilken belægning skal du vælge?

Nogle stegepander er belægningsfrie, hvorimod andre har belægninger med forskellige egenskaber. Derfor har det stor betydning for dit valg af pande, hvilken belægning du ønsker, at din nye pande skal have.

800X800 203328 Stegepande Ceramic 28Cm Udsnit

Slip-let®

Dette er panden til dig, der ønsker en stærk stegepande, hvor maden ikke brænder fast, og som samtidig er nem at rengøre. Den fantastiske Slip-let® belægning gør det muligt at stege med meget lidt eller slet intet fedtstof uden at maden brænder fast.

Denne belægning er f.eks. helt perfekt til at tilberede æg og fisk.

800X800 203328 Stegepande Vaflet Bund 28Cm Udsnit

Honeycomb

Hvis du drømmer om en pande uden belægning, hvor du opnår en naturlig non-stick effekt, så er Honeycomb den rette pande til dig. Den mønstrede overflade gør, at fedtstoffet bliver fordelt jævnt under maden og giver fremragende stegeegenskaber. 

800X800 203328 Stegepande Mosaic 28Cm Udsnit

Multi Mosaic

Foretrækker du en pande, som kan tåle høj varme og metalredskaber? Så er Multi Mosaic et sikkert match. Stegepandernes belægning består af rustfrit stål i toppen og keramisk Slip-Let® i bunden, som sikrer en optimal varmefordeling, der gør den ideel til at stege ved meget høje temperaturer. 

Derfor er denne form for belægning meget velegnet til retter, hvor du ønsker stegeskorpe.

Slip-Let®

Eva Trios fantastiske Slip-Let® stegepander er perfekt til hverdagens mange køkkenopgaver. Slip-Let®-belægningen forhindrer, at maden brænder fast, og der kan steges med meget lidt eller slet intet fedtstof.   

Bunden på panden er en indkapslet sandwichbund, 5 mm. aluminiumsbund med to lag rustfrit stål omkring, som sikrer at varmen fordeles jævnt. 

Keramisk 1568X520px

Multi Mosaic - Panden der tåler alt

Hemmeligheden bag de revolutionerende Multi Mosaic pander er deres alsidighed og robusthed. De tåler alt – fra metalredskaber og maskinopvask til håndtering af delikate råvarer og rekordhøje temperaturer.

Mosaic Pande3 800X800px
Mosaic Pander 800X800px
Mosaic Pande 800X800px
KK Medlemskampagne EVA Mosaic Frittet 800X800px

Det perfekte stegeresultat

Om der skal brunes bøffer, tilberedes omeletter el­ler vendes pandekager, kan du forvente et perfekt resultat med Multi Mosaic.

Mosaikmønsteret består af en blanding af rustfrit stål i topppen og keramisk Slip-Let® belægning i bunden. Den unikke overflade giver fremragende varmefordeling, der sikrer, at maden hverken klæber eller brænder fast.

Keramisk Slip-Let®

De lækre Eva Trio keramisk Slip-Let® stegepander er PFAS-fri og den fantastiske belægning tåler temperaturer helt op til 400°C.

Belægningen er derfor ideel til at stege kød, så stegeskorpen bliver helt perfekt. Stegepanden kan desuden anvendes i ovnen uden problemer. 

Keramisk4 800X800px
Keramisk 800X800px
Keramisk3 800X800px

Honeycomb

Stegepanden med ’vaflet’ bund har et unikt mønster, der er med til at forhindre maden i at brænde sig fast. Den vaflede bundflade holder fedtstoffet fordelt under maden og danner en naturlig slippeevne. 

Honeycomb 700X460px
Honeycomb2 700X460px
KK Medlemskampagne EVA Honeycomb Frittet 800X800px

En naturlig slipevne

Hvis du leder efter en pande, der danner en naturlig slipevne, der holder fedtstoffet jævnt fordelt, der er nem at rengøre og tåler maskinopvask, så er Honeycomb det rette valg for dig.

Pander til alle køkkenets opgaver

Uanset om du leder efter en ny god wok, en slidstærk grillpande eller en alsidig sauterpande, så har Eva Trio tre fantastiske pander til formålet.