Blå Hero

Moccamaster

Moccamaster sparker hverdagen i gang og sætter trumf på de særlige stunder. Gennem mere end et halvt århundrede har den legendariske filter-kaffemaskine brygget milliarder af kopper varm, sort og aromatisk kaffe til kaffeentusiaster verden over. 

Kendt for kvaliteten

Alle Moccamaster filterkaffemaskiner er siden begyndelsen blevet samlet i hånden og testet i Holland, inden de ender hos hjemmets baristaer. Det sikrer blandt andet at kaffebrygningen altid sker ved den ideelle bryggetemperatur på 92-96 grader, som garanterer den mest intense og aromatiske kaffenydelse. En Moccamaster filterkaffemaskine brygger med et minimalt energiforbrug, og materialerne er alle genanvendelige.

800X800 Fritlagt

Tilbehør til din Moccamaster

Kaffemaskinen er bygget op af forskellige elementer. Skulle der opstå behov for at supplere med løsdele, er det nemt at erhverve sig.

Garanti

På alle kaffemaskiner, der bliver brugt i private hjem, giver Moccamaster op til 10 års garanti. Det kræver blot, at man går ind og registrerer købet på www.moccamaster.com senest seks måneder efter nyerhvervelsen.

Godkendt

Alle Moccamaster kaffemaskiner er godkendt af European Coffee Brewing Centre. Det sikrer at alle Moccamaster brygger ved den korrekte temperatur, den korrekte tid, og at den færdigbryggede kaffe i kanden har den rette temperatur.

Gennem generationer

Den i dag ikoniske Moccamaster filterkaffemaskine blev designet til at holde år efter år, længe inden ordet bæredygtighed kom på alles læber. Det er over 50 år siden, at den kaffemaskine, der i dag har klassikerstatus blandt alverdens kaffeelskere, bryggede de første dampende dråber. Designet er lige så frydefyldt enkelt som en god kop sort kaffe.