Knivsliber

14 resultater

Bestil inden kl. 11 på hverdage og få leveret din pakke samme aften med Burd i udvalgte postnumre.
Gastronoma elektrisk knivsliber grå
Spar38%
Gastronoma
Gastronoma elektrisk knivsliber grå
Pris tabel
Gastronoma elektrisk knivsliber grå
Sogo Elektrisk Knivsliber 40W
Spar25%
Sogo
Sogo Elektrisk Knivsliber 40W
Pris tabel
Sogo Elektrisk Knivsliber 40W
Global knivsliber Shinkansen sølv
Spar21%
Global
Global knivsliber Shinkansen sølv
Pris tabel
Global knivsliber Shinkansen sølv
Anysharp Pro knivsliber
Spar20%
Anysharp
Anysharp Pro knivsliber
Pris tabel
Anysharp Pro knivsliber
Zwilling V-edge Knivsliber Sort
Spar18%
Zwilling
Zwilling V-edge Knivsliber Sort
Pris tabel
Zwilling V-edge Knivsliber Sort
Yaxell 3-trins knivsliber
Femstjernet Gastro
Yaxell
Yaxell 3-trins knivsliber
Pris tabel
Yaxell 3-trins knivsliber
Yaxell dobbelt slibesten 240/1000 kornstørrelse
Femstjernet Gastro
Yaxell
Yaxell dobbelt slibesten 240/1000 kornstørrelse
Pris tabel
Yaxell dobbelt slibesten 240/1000 kornstørrelse
Global knivsliber med 3 hjul
Global
Global knivsliber med 3 hjul
Pris tabel
Global knivsliber med 3 hjul
keramisk skärpstav 22 cm
Global
keramisk skärpstav 22 cm
Pris tabel
keramisk skärpstav 22 cm
Global Minosharp plus 3 knivsliber
Global
Global Minosharp plus 3 knivsliber
Pris tabel
Global Minosharp plus 3 knivsliber
Zwilling knivskærper sort
Zwilling
Zwilling knivskærper sort
Pris tabel
Zwilling knivskærper sort
Zwilling Sharp Pro Knivskærper Sort
Zwilling
Zwilling Sharp Pro Knivskærper Sort
Pris tabel
Zwilling Sharp Pro Knivskærper Sort
Scanpan Classic Knivsliber
Scanpan
Scanpan Classic Knivsliber
Pris tabel
Scanpan Classic Knivsliber
Scanpan Classic Knivsliber 3 Step
Scanpan
Scanpan Classic Knivsliber 3 Step
Pris tabel
Scanpan Classic Knivsliber 3 Step

Knivsliber og strygestål til knivskarpe priser

Der er flere forskellige måder, du kan holde dine knive skarpe på. Du kan enten bruge en knivsliber, strygestål, slibesten eller slibestål. De har hver sine fordele, men fælles for dem er, at de vedligeholder dine knive, og holder dem knivskarpe.

De fire forskellige slibemetoder

Skarpe knive gør en mærkbar forskel, uanset om du fileterer fisk eller skærer grøntsager. Når det kommer til at slibe knive, findes der forskellige muligheder. Nedenfor kan du blive klogere på både fordele og forskelligheder.  

  • Knivsliber

Er du ikke bekendt med slibning af knive, er den elektriske knivsliber et godt sted at starte. Den justerer nemlig selv slibehjulet, så den passer til den kniv, du skal slibe – og så sliber den både siderne og den skarpe kant.

Det betyder, at en elektrisk knivsliber kræver minimal indsats, da den er brugervenlighed, og samtidig giver den et professionelt resultat, som passer til alle klinger.

Sådan bruger du en knivsliber

  • Strygestål

Strygestål er en anden slibemetode, som ofte bliver brugt mellem grovere slibninger, hvor du bruger en anden metode. Du kan dog sagtens bruge et strygestål flere gange i ugen, du så forlænger tidsrummet mellem de større slibninger og sikrer, at knivene er skarpe.

Derudover er strygestålet forholdsvis let at bruge, når du først kommer ind i rytmen, men det kræver en smule mere tilvænning end eksempelvis den elektriske knivsliber.

Lær at bruge et strygestål

  • Slibesten

Slibestenen er til dig, der ønsker en højere grad af frihed til at slibe flere vinkler. Det gør, at især professionelle kokke ofte bruger en slibesten.

En slibesten kræver dog mere øvelse og tager lidt længere tid, end hvis du bruger andre slibemetoder. Til gengæld er resultatet også derefter. Du får nemlig en knivskarp klinge - og selvfølgelig et skulderklap for at bruge den samme metode som de professionelle.

Se udvalg af køkkenknive

  • Slibestål

Er din kniv blevet så sløv, at skarpheden helt er forsvundet, kan slibestålet muligvis være den slibemetode, du er på udkig efter. Når du bruger slibestålet, fjerner du lidt af knivens blad. Strygestålet ”trækker” så den væltede knivsæg op, så kniven bliver skarp igen.

Det betyder også, at du kun skal bruge slibestål 1-2 gange i måneden alt efter, hvor meget du bruger kniven.

Få slibeservice hos Kop & Kande

Få gode råd og vejledning

Det kan kræve lidt øvelse og vejledning at lære de forskellige slibemetoder. Har du behov for vejledning, er du velkommen til at besøge din nærmeste Kop & Kande. Vores faguddannede personale står altid klar til at hjælpe og vise, hvordan du gør.

Foretrækker du, at vi sliber dine knive for dig, kan vi sagtens hjælpe med det. Det koster 50 kr. pr. kniv, og vi sliber alle knive undtagen brødknive. Kig forbi din lokale Kop & Kande, og hør mere om vores slibeservice. 

Find nærmeste butik