Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Julemærkefonden
Næstekærlighed for ca. 3,5 mio. kr.

”Julemærkefonden er sat i verden for at hjælpe børn, der har det svært. Det er ikke kun overvægtige, men også børn der bliver mobbede eller på anden måde føler sig uden for fællesskabet. Det er en ubeskrivelig glæde hver eneste gang, vi sender et barn styrket ud i verden – og vi kan kun gøre det, fordi andre direkte eller indirekte støtter vores arbejde”, fortæller Søren Ravn Jensen, som er direktør i Julemærkefonden, der driver landets 5 julemærkehjem.

Køb & Støt julemærkehjemmene
Kop & Kande hjælper 12 børn

Kop & Kande har siden 2012 sammen med sine kunder doneret ca. 3,5 millioner kr. til Julemærkefonden – og hjulpet i alt 52 børn til et ophold på et Julemærkehjem. Sidste år donerede vi 750.000 kr. Den check sikrer, at 12 børn i år kan få et ophold på et af de 5 julemærkehjem.

”Vi er ekstremt taknemmelige for samarbejdet med Kop & Kande”, siger Søren Ravn Jensen. ”Udover den konkrete økonomisk støtte er Kop & Kande også et fantastisk udstillingsvindue for os. Vores navn bliver jo nævnt både i butikken og i tilbudsaviserne sammen med de produkter, der støtter os.

Det minder danskerne om, at vi findes, og får dem måske til at vælge en gave, der både glæder modtageren og giver dem selv lidt god samvittighed med i købet”. Julemærkefonden modtager under 5% af de årlige driftsomkostninger i offentlige tilskud. De er således helt afhængig af gaver og bidrag fra privatpersoner, fonde og virksomheder for at kunne drive de 5 julemærkehjem. Eller som Søren Ravn Jensen udtrykker det: Vi er afhængige af næstekærlighed. 

Spar
200,00 kr
Juna Sail sengesæt 140x200 cm mint

Juna Sail sengesæt 140x200 cm mint

Spar
200,00 kr
Juna Sail sengesæt 140x200 cm grå

Juna Sail sengesæt 140x200 cm grå

Spar
160,00 kr
Bitz skålesæt sort/ mørk 13 cm. 4 stk

Bitz skålesæt sort/ mørk 13 cm. 4 stk

Spar
30,00 kr
Mumi by Arabia krus Mummitrold 30 cl

Mumi by Arabia krus Mummitrold 30 cl

Spar
30,00 kr
Mumi by Arabia krus Mumimor 30 cl

Mumi by Arabia krus Mumimor 30 cl

Spar
30,00 kr
Mumi by Arabia krus Mumifar 30 cl

Mumi by Arabia krus Mumifar 30 cl

 

 

Køb & Støt julemærkehjem

Gentænk brugen af julemærkerne

I ’gamle dage’ var Julemærkerne en væsentlig indtægtskilde for Julemærkefonden. I dag er det en anden historie, fordi de fysiske julekort, der sendes med posten, er ved at uddø. Søren Ravn Jensen mener dog ikke, at Julemærkerne skal afskrives helt endnu.

”Julemærkerne er en del af vores historie, og danskerne ved godt, at pengene går til et godt formål. Selvom salget dykkede igen sidste år, solgte vi faktisk flere Julemærker, end vi havde regnet med. Jeg tror, mange ser Julemærket som en måde at støtte på mere end som noget, de nødvendigvis skal bruge. Man kan jo også komme mærkerne på til/frakortet eller dekorere gavepapiret med dem. Uanset hvad gør de gavn et sted, hvor der er behov”.

Du kan også købe Julemærkefondens Julemærker, kort mv. i din lokale Kop & Kande.