

Tranebær chutney
Amerikanerne elsker deres tranebær-sauce til
Thanksgiving-kalkunen. Denne grove tranebærchutney er også superlækker som tilbehør til fjerkræ, men der er absolut heller ikke noget i vejen for at smøre den på brød eller servere den med god ost, honningnødder og charcutterie.
Information
Sådan gør du
Start med at koge appelsinsaft (eller juice) op i en lille gryde.
Tilsæt sukker og rør, til det er opløst.
Kom nu kanelstangen, revet muskatnød og stødt kanel i gryden.
Tilsæt friske tranebær, skru ned for varmen og lad chutneyen simre ca. 10 min. Rør i ny og næ.
Tag gryden af varmen – det får chutneyen til at tykne – og server kold. Husk at fjerne kanelstængerne
Små detaljer, stor smag
Pift din mad op med en lækker smag, der bryder det salte og giver dine retter nyt liv. Prøv en af de fristende opskrifter nedenfor, og lad dig inspirere til at skabe spændende smagskombinationer, der løfter ethvert måltid.



