Vi arbejder på højtryk for at få sendt alle Black Week-ordrer afsted, men der kan forekomme længere leveringstid end normalt.
Rød peber-hummus med grillet fersken
En skål hummus, lidt godt brød, måske et par grøntsagsstænger… Ja, så skal der faktisk ikke så meget mere til. Her får du en lækker udgave af den mellemøstlige klassiker, serveret med grillet fersken.
Information
Sådan gør du
Bag en rød peber i ovnen ved 180° C i ca. 10 min.
Blend 500 g kikærter (dåse eller friske – hvis friske skal de stå i vand natten over) sammen med ½ dl tahin, saften fra en ½ citron, 1 tsk. røget paprika, 1 spsk. god olivenolie, 2 fed presset hvidløg og lidt salt.
Fjern skindet fra den røde peber, og blend den sammen med kikærteblandingen.
Sæt på køl mindst 10 min, og anret i en skål med grillede ferskenskiver, koriander og et par dryp olivenolie.