Glutenfri mini kager i ramekiner

Kager 1200X364px Glutenfri Minikager

Information

Antal
9 småkager

Mazarinkage

Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt vaniljekornene ud med en lille kniv.
Mas kornene sammen med en smule af sukkeret.
Pisk vaniljesukker, sukker, marcipan og smør sammen. Ingen klumper.
Tilsæt æggene, ét ad gangen.
Tilsæt mandelmel, bagepulver og citronsaft og vend det hele forsigtigt sammen.
Kom dejen på sprøjtepose, og klip et passende hul.
Fyld lige meget dej i de 9 ramekiner.
Bag dem ved 180 grader i 25-30 min.
Lad den køle helt ned.

Creme-topping

Pisk smør og flormelis til en luftig smørecreme.
Tilsæt flødeost og pisk kun meget kort i cremen.
Kom ostecremen på sprøjtepose med en stor stjernetylle og afsæt en fin top på hver kage.

Pynt

Rør en hvid og en rød glasur af flormelis og æggehvider og kom det i hver sin sprøjtepose med et lille hul i enden.
Lav små flag på et stykke bagepapir ved først at tegne det hvide i flagene og derefter fylde hullerne med den røde glasur.
Lad flagene tørre nogle timer eller gerne natten over, inden du pynter kagerrne med dem sammen med hindbær og skovsyrer.
Kager 298X298px Glutenfri Minikager