Vi arbejder på højtryk for at få sendt alle Black Week-ordrer afsted, men der kan forekomme længere leveringstid end normalt.
Citron Mazarinkage
Katja Astrup Nielsens fortolkning af en sommerkage er denne fantastiske citronmazerinkage med knasende blå birkes og hvid chokolade-citronmousse. Den søde, bløde og citrusfriske kage er pyntet med guldflager og spiselige blomster, mens citronskiver fuldender billedet.
Information
Chokoladecreme
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5-10 min.
Hak den hvide chokolade og kom den i en skål.
Varm piskefløden op til lige under kogepunktet, og tag gryden af
varmen.
Vrid husblassen fri for vand og tilsæt den til fløden, og rør godt
rundt.
Hæld den varme fløde over chokoladen og lad det stå et minuts tid,
rør herefter godt rundt indtil al chokoladen er smeltet.
Tilsæt revet citronskal
Put film på chokoladecremen helt nede på massen, så der ikke
dannes kondens.
Lad gerne moussen stå på køl natten over, eller ca. 4-6 timer.
Bund
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Pisk marcipan, sukker og smør godt sammen i en skål, eller
røremaskine.
Pisk æggene i et ad gangen.
Vend derefter citronskal, mel og birkes i.
Hæld dejen i din springform beklædt med
bagepapir i bunden.
Bag kagen i ovnen i ca. 35 -40 minutter, tjek med en kødnål/kniv/
kagen er færdigbagt når der ikke hænger dej på.
Citronsirup
Sukker og citronsaft koges op indtil sukkeret er opløst, og puttes
straks på den lune kage, når den kommer ud af ovnen.
Samling af kagen
Lad kagen køle helt af, anret den på et fint fad, og tag herefter den
hvide chokoladecreme ud af køleskabet, og pisk den let op.
Put cremen i en sprøjtepose med din valgte tylle, og sprøjt et fint
mønster på din kage.
Pynt med lemon snacks, guldflager og
blomster.
Smukke sommerkager
Havefest, reception, bryllup eller barnedåb? Der er ikke noget, der kan
markere en festlig lejlighed, som en smukt opsmurt og sirligt pyntet kage.
Her får du yderlig tre kreative bud på sommerens sødeste mesterværker.