Claus Holm - lørdagskylling fra folie til bord

Aftensmad 1200X364px Grillkylling Fad

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Skindet tages af kyllingen og lægges i pres mellem to bageplader med bagepapir. Bages i ovnen ved ca. 170 grader i 12-15 minutter og krydres med salt og peber.
Brysterne deles på langs, krydres og rulles stramt i film (mikrofilm), der kan tåle ovnvarme. Ind i ovnen ved 110 grader i ca. 30-35 minutter. Skæres derefter i runde stykker.
Skær lårstykkerne i mindre stykker, der ristes af. Tilsæt hakket skalotteløg, champignon i kvarte og æblemost og lad det koge ind.
Tilsæt nu fløden og kog ind - og sørg for kødet er mørt. Smag til og drys med frisk eller fritteret persille, det er så frækt.
Salaten plukkes og vendes med skyr, sennep og saften og den revne skal af en citron.
Aftensmad 298X298px Grillkylling Fad