Chokoladepasta 1568X520px

Hjemmelavet chokoladepasta

Chokolade er ikke kun til søde sager. Det smager også lækkert i saucer, chili con carne eller som her; som smagsgiver i en god hjemmelavet tagliatelle. Server i en pastatallerken med en lækker svampesauce og godt brød.

Information

Sådan gør du

Bland mel, kakaopulver og salt.
Grav en fordybning i bunken, slå to store æg ud heri og tilføj en spiseske olivenolie.
Bland det hele med en gaffel, indtil massen hænger sammen.
Hæld dejen ud på et køkkenbord med mel og ælt godt med hænderne.
Tilføj forsigtigt vand, hvis dejen er for tør, og lad den hvile ved stuetemperatur i en overdækket skål i 30 min, når den er elastisk og lækker.
Efter hævning ælter du igen, ruller den helt fladt ud og skærer tynde strimler.
Læg skiverne på et stykke bagepapir og drys med kakao.
Pastaen skal koges to minutter.