Vi arbejder på højtryk for at få sendt alle Black Week-ordrer afsted, men der kan forekomme længere leveringstid end normalt.
Information
Sådan gør du
Skil æggehvider fra blommer.
Pisk sukker og hvider luftig og stiv.
Bland æggeblommer, mel, salt, natron og vaniljesukker.
Hæld kærnemælken i mens du pisker.
Vend æggehvider forsigtigt i dejen.
Smelt smør i æbleskivepandens huller.
Fyld 3/4 op med dej, og vend, når du kan se, at dejen er ved at danne en lysebrun skorpe, men stadig er flydende i midten. Vend jævnligt.
.. Og så de skæve
Med and og bacon
Sådan gør du: Brug den klassiske æbleskivedej – dog uden sukker og vaniljesukker. Pluk kødet fra et andelår i meget fine stykker og bag bacon sprødt. Hak blandingen grundigt, og kom en skefuld i hver æbleskive, inden du vender første gang.
Med vesterhavsost
Sådan gør du: Brug den klassiske æbleskivedej – dog uden sukker og vaniljesukker. Fyld dej i panden og tilsæt en skefuld hakket vesterhavsost, inden du vender skiverne. Det smager fantastisk
Fra Falster
Sådan gør du: Bag en portion klassiske æbleskiver. Når de er færdige, så drys med flormelis, skær et snit i toppen og tilsat en lille haps snaps. Skål!
Æbleskiver med æblestykker
Information
Sådan gør du
Bland alle tørre ingredienser og rør dem ud i øl og sødmælk.
Tilsæt citronskal, æg og smeltet smør.
Skræl æblet, skær kernen fra og skær resten i små tern – vend dem evt. i lidt kanelsukker.
Fyld hullerne i en varm æbleskivepande halvt med dej og kom lidt æble oveni.
Kom nu en skefuld dej over og bag 6-8 min., mens du jævnligt vender æbleskiverne. Server med flormelis