M Essens 3 2022 Side 58 Drinks Redigeret 1568X520px

Bartenderens bedste nytårscocktails

Nytårsaften skal fejres med maner, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at løfte dine nytårscocktails til et helt nyt niveau? Vi har udfordret tre af Danmarks bedste bartendere til at give deres bud på årets nytårscocktail. 

Something Exotic

Kombination af rom, lime, ananas og passionsfrugt er den perfekte kontrast til en regnvåd dansk nytårsaften. Så mix noget eksotisk og send dine gæsters smagsløg en tur til Caribien.

Se opskrift her

Cucudil

Christophes cocktail har søde og urteagtige noter, et syrligt touch og kølige agurkearomaer, som runder oplevelsen af.

Se opskrift her 

Honey 'n' Spice

Kims cocktail er ikke overraskende lavet på gin. Med sin kombination af honning, citron og basilikum blander Honey ’n’ spice på lækreste vis det søde, det sure og det aromatiske.

Se opskrift her

Kolonihave Martini

En smag af dansk sommer til nytårsaften? Ja, hvorfor ikke, siger Kim Hass, der med sin Kolonihave Martini byder på klassiske smage som æble og rabarber.

Se opskrift her

Glas Frilagt

Til en god cocktail hører et smukt glas

Gennemførete cocktails fortjener at blive præsenteret med stil, og hvilke glas er mere perfekte, end de smukke fra Optica-serien. 
Glassene er prydet med et elegant plisseret design, der fremhæver drinkens nuancer, og tilfører nytårsbordet et luksuriøst udtryk.    

Mød de tre bartendere

Ulrich

Ulrich Deleuran Steffensen

Med mange års erfaring som barchef og guldmedaljer fra bl.a. EM og DM i bartending kan Ulrich Deleuran Steffensen for alvor skue op for en god drink. Han står bag drinken "Something Exotic"

Søren

Christophe Daudigny

Den franske bartender Christophe Daudigny har tilbragt de sidste 14 år i Aarhus, og har vundet medaljer ved både VM og DM i bartending. Han er manden bag drinken "Cucudil"

Kim

Kim Hass

Du har sikkert allerede smagt den nyklassiske Gin Hass? Kim Hass er manden bag opskriften. Han har været bartender siden 1996, og har vundet flere internationale titler inden for både bartending og cocktail skills.