Tunmousse - en klassiker med et nyt snit

Forretter 1200X364px Tunmousse

"Det nye sorte er tun på dåse. Vi opgraderer med skyr,
løgchips, grøn dip, friske urter og agurkebånd"
- Claus Holm

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Rødløget skæres i meget tynde skiver, lægges i pres og tørres i ovnen med 80-100 grader – men det kan også anvendes friskt.
Vagtelæggene koges i 2 minutter og 20 sekunder og pilles.
Byg salaten op som en trifli.
Først spelten i bunden der er vendt med rapsolie, æbleeddike og dild. Bland tun og skyr og kom det på.
Så igen spelt.
Fortsæt indtil du når toppen i det glas eller krus, du bruger.
Pynt med agurker skåret i tynde bånd fx med en tyndskræller og rullet, løgchips eller friske rødløg og halve vagtelæg – ren lir, men det virker!
Tip Skab en utraditionel anretning ved at bruge fx Kählers enkle og elegante Hammershøi termokopper eller Royal Copenhagens smukke termokopper.