M 83421156723 54003000 Scanpan Stegepande 1568X520px

Honning-glaserede laksebidder

Lækker laks vendt i en lage af smør, honning og hvidløg. De små bidder smelter på tungen og forsvinder fra tallerkenen som dug fra et havebord på en smuk sommermorgen.

Information

Sådan gør du

Skær 200 g laksefilet i mundrette stykker og vend dem med lidt salt og peber.
Smelt nu 2 spsk. smør i en gryde, og lad 2 fed hakket hvidløg boble et par minutter uden at brænde det.
Vend 2 spsk. honning, 1 spsk. soyasauce, og 1 spsk. friskpresset citronsaft i det varme smør, og rør et minuts tid.
Placér laksestykkerne i glazen, og lad det stege et par minutter på hver side. Brug en ske til at glasere laksen løbende.
Anret på en tallerken, og drys med frisk persille og sesam.
Tip Servér som forret eller med quinoa og stegte grøntsager som hovedret.