Fuldkornssnurrer med rød pesto

Bagvaerk 1200X364px Pestosnurrer

Information

Antal
Ca. 25 stk.

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, tag det af varmen når det er smeltet.
Tilsæt vand, og når smør/vand-blandingen er lillefingervarm kommes det op i en røreskål og gæren opløses heri.
Tilsæt æg og rør det sammen.
Mel og salt blandes sammen, og tilsættes lidt efter lidt, til du har en blank og glat dej.
Dejen stilles til hævning et lunt sted 1 time.
Dejen tages ud og rulles ud (40 x 60 cm).
Pesto smøres ud på dejen. Fold hver side ind over midten, så dejen ligger i 3 lag. Pres let de 3 lag sammen med hænderne.
Skær dejen ud i ca. 2 cm brede strimler og tvist dem. Bind en lille "knude" og placer dem på en bageplade.
Bagvaerk 298X298px Pestosnurrer
Tip En god idé er at binde "knuden" så enderne ligesom foldes ind under knuden, så de ikke springer op under hævning og bagning. Stil snurrerne til hævning 30-60 minutter et lunt sted. Pensl snurrerne med et sammenpisket æg, og bag dem ved 200°C i ca. 12 min.