KK36 2018 Miljoe Side 20 Rosendahl 5709513250623 25062 Vandglas

Hvordan virker en danskvandsmaskine?

Med en danskvandsmaskine kan du lave dit eget boblende danskvand. Det er både nemt og hurtigt. På den måde kan du lettere få drukket den anbefalede mængde daglige vand, og det gavner både miljøet og din pengepung.

Lav dit eget danskvand

Drikker du tit danskvand, kan du med fordel investere i en danskvandsmaskine, hvor du i løbet af få sekunder kan omdanne postevand til velsmagende danskvand.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte en flaske postevand på maskinen, trykke på én knap og vupti – så er der danskvand!

Gør en forskel for miljø og pengepung

Med en danskvandsmaskine gør du en stor forskel for miljøet, da du sparer på brugen af plastikflasker. Det betyder samtidig, at vi undgår transporten fra fabrik til supermarked.

Udover at være til gavn for miljøet, kan en danskvandsmaskine også være en gevinst for din pengepung. I én kulsyrepatron kan du lave omkring 60 liter danskvand, og derfor er det et billigere alternativ end at købe danskvand i supermarkedet.

 

Slip for bøvlet

Der er flere fordele ved en danskvandsmaskine. En af dem er, at du undgår bøvlet ved at købe danskvand i et supermarked. Dermed slipper du for at bære de tunge flasker hjem og pante dem, når de er tomme. En anden fordel er, at du kan lave danskvand alle steder, da danskvandsmaskinen hverken kræver strøm eller batterier.

Læs: Hvad er sous vide?

Essens 1 2021 Miljoe Side 58 Aarke 7350091790193 335515
Essens 1 2021 Miljoe Side 59 5706631200042 541043 Glas, 38Cl, Smokey Grey

Få hjælp til at drikke mere vand

For mange kan det til tider være lidt af en udfordring at drikke to liter vand om dagen. Derfor kan det være en god idé at supplere med danskvand, som for nogle er nemmere at drikke end almindeligt postevand. Derudover kan danskvand være en sund erstatning til syreholdige drikke som sodavand og juice.

Læs også: Valg af juicemaskine

Kan bruges som sodavandsmaskine

Det er ikke kun danskvand, du kan bruge en danskvandsmaskine til. Du kan nemlig også lave din egen velsmagende sodavand, og fremgangsmåden er enkel. Du skal blot tilsætte sodavandssmag i den færdiglavede danskvand.

Ombyt din gamle kulsyrepatron

Er din gamle kulsyrepatron løbet tør, kan du komme ind i din nærmeste Kop & Kande med den tomme beholder, og få den udskiftet til en fornuftig pris. Husk gerne, at du får hver 6. ombytning gratis, når du har et samlekort, som du kan få udleveret i butikken.

Få flere køkkenfif

Spørg & Få Svar

Har du spørgsmål til, hvordan en danskvandsmaskine virker eller hvilken model, du skal vælge? Så er du altid velkommen til at Spørge & Få Svar i din lokale Kop & Kande.

Her står vores dygtige personale klar til at rådgive dig i, hvordan en danskvandsmaskine virker og hvilken model, der bedst passer til dit behov.