Gaver med et personligt touch

Indpakning Top 923X437

Søde ord på glas

Er penge kassen tom, eller er der bare ingen oplagte gaveidéer til faren der har alt? Fyld et syltetøjsglas eller en dåse med små sedler med søde ord, der fortæller, hvad du elsker ved din far, eller hvorfor du synes han er den sejeste far i verden. Det er personligt, originalt og med garanti den sødeste gave, han får. 

Mormors specier

Ca. 40 - 50 stk. 
225 g mel, 200 g smør, 65 g flormelis og 1 stk. vaniljesukker. Tag gerne smørret ud af køleskabet ca. 1 time før det skal bruges. Eller riv det på rivejernet hvis det er meget koldt, når det skal bruges. Ælt alle delene sammen, og rul dejen til en lang pølse ca. 3,5 - 4 cm i diameter. Læg dejen på køl til den er fast. Skær dejen ud i skiver på lidt mindre end 1 cm. Bages ved 190 grader i 12 - 15 min. Hold godt øje med kagerne - de må ikke blive for mørke. Afkøles og kommes i kagedåse. Du kan tilsætte fyld efter din egen smag, f.eks. hakket chokolade, korender eller små rosiner. 

KK2018 447X447 1 Soedeordpaaglas
Opbevaring Af Småkager 445X435.JPG

Forkæl veninden eller dig selv

Mangler du en god idé til en værtindegave eller har du du bare brug for at være ekstra god ved dig selv, så er en lækker ansigtsmaske med masser af fugt - lavet på gode naturlige råvarer - en fantastisk idé. HER finder du vores bud som indeholder avokado og honning, og som er lynhurtig at lave. 

Personlig indpakning

Et flot stofserviet eller et viskestykke er perfekt til at pakke gaver ind i. Det er anderledes, bæredygtigt og kan nemt pyntes med nogle smukke stofbånd eller lidt grønt fra haven. Har du f.eks. pakket en lækker flaske olivenolie ind, vil det jo passe perfekt med en lille dusk krydderurter som pynt. 

KK2018 447X447 4 Lavdinegenmaske
Indpakning Rosette 447X447

Glæden ved at give smukt indpakkede gaver

Livet er fyldt med gode grunde til at give gaver. Store og små anledninger og ind imellem også bare fordi vi har lyst eller tilfældigt falder over en ting, vi ved, en bestemt person i vores liv vil blive glad for.

Uanset hvilken gave du skal give, er indpakningen en stor del af oplevelsen ved at få en gave, og hos Kop & Kande pakker vi altid dine gaver smukt ind i årstidens papir. Men har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, giver vi dig her - sammen med Ann-Christine fra bloggen Valdemarsro - gode tips og idéer til indpakning af gaver til særlige anledninger.  

Du kan se flere gode idéer HER - hvor du også kan finde DIY kort, du nemt selv kan lave hjemme.

Indpakning Glimmer 447X447

En ekstra lomme til blomster og kort

Uanset anledning, er dette en super nem og meget elegant indpakning. Ann-Christine viser i videoen nedenfor, hvordan du laver geniale "lommer", hvori der kan placeres kort, blomster, grene eller andre fine detaljer - og du kan selvfølgelig også se, hvordan du laver den lille sløjfe, der er samlet og påsat med en limpistol. Generelt giver årstidens blomster og grene fantastiske muligheder for at lave en personlig indpakning.

Indpakning Hjerte 447X447

Smuk indpakning med Mors Dag hjerte

Gaver er og bliver en smuk gestus - og selvom det er tanken, der tæller, så er det altid en fornøjelse at kunne overrække en skøn indpakket gave til dén, man holder af. Bedstemødre, svigermødre, barndomsveninder, verdens bedste mor, yndlingssøsteren, den dejligeste kollega, konfirmanden, studinen - eller den stolte nybagte mor. Et hjerte gør indpakningen til noget helt særligt. 

Indpakning Kuvert 447X447

Fine bånd & glimmer

Her har Ann-Christine tilføjet lidt glamour ved at bruge glimmer på gavepapiret. Lav limprikker med en vatpind og drys rundhåndet med glimmer efter eget valg. Derefter ryster du bare det overskydende glimmer af, og gaven har fået sit helt eget udtryk. Båndet sættes fast med en limpistol, og det samme gør den fine lille sløjfe. Se en detaljeret guide i vores video nedenfor.

Har du brug for en mere detaljeret vejledning, har Ann-Christine lavet en længere video HER - se blandt andet guide til, hvordan du laver de fine små sløjfer og elegante rosetter. Det er slet ikke så svært. 

Giv de gode idéer videre - del med dine venner

Indpakning Top 923X437

Rosette - imponerende men nem at lave

Mistede du lige pusten, da du så dette tip? Det behøver du faktisk ikke - for det er super nemt hvis du kan lave en helt almindelig gammeldags musetrappe. 

1) Du klipper et stykke gavepapir ud i den ønskede bredde - fx. 10 cm og så folder du en musetrappe.

2) Og så gør du præcis det samme en gang til

3) Sæt de to halve vifter sammen og lim på gaven med limpistol eller limstift.