Mandehørm

Hverdag 1200X354px Mandehørm

Der er meget lidt mænd elsker så meget som at stå omkring en grill med en kold øl og nogle store bøffer, og det giver ekstra point hele vejen rundt at have udstyret i orden. Find det rustikke grillbestik frem, anret lækkerierne i ovnfaste fade og skænk så øllen i rigtige ølglas, når maden er færdig, og I er klar til at sætte jer omkring bordet. Vi laver mad med Claus Holm og giver vores bedste råd om ølsmagning.

KK34 1200X400 3Xspots Holm UDEN Konkurrence

Lækre opskrifter fra Claus Holm

Mandehørm

Hyg om din mad med HOLM

HOLM-serien er køkkenværktøj udviklet i samarbejde med kokken og smagsudvikleren Claus Holm, og afspejler derfor passionen for den gode mad og den gode oplevelse i køkkenet. Med HOLM får du de bedste redskaber til at lege og trylle med maden, så du fremelsker den gode smag, og gør måltidet til en oplevelse.

KK34 1200X500 Smagpaaoellen

Specialøl er populære – både dem fra de store, kendte bryggerier og dem fra mikrobryggerierne. Faktisk er næsten hver tiende øl, der sælges i Danmark, en specialøl – og den tendens kan du med fordel hoppe med på, hvis du vil lave et underholdende indslag i løbet af festen eller til en hyggeaften for vennerne. Ølsmagning falder nemlig altid i god jord, og det behøver ikke være en større videnskab at planlægge det. 

KK2018 1200X1400 Collage Lboelglas Ny
KK34 1200X400 3Xspots Oelsmagningsskema NY