Bord V1

Værtsgave

Har du modtaget en invitation til en festlig begivenhed eller en hyggelig middag, men mangler en gave til værten? Hvad er en god værts- eller værtindegave? Bare rolig, vi hjælper dig med at finde den helt perfekte gave til værten. Med en personlig udvalgt værtsgave, kan du vise din glæde, kærlighed og taknemmelighed overfor værten, der har lagt hårdt arbejde i arrangementet.

Værtsgaver på budget

Giv en personlig udvalgt gave til værtinden, værten eller værtsparret, som de kan mindes i mange år. Vi har her udvalgt lidt forskellige gaveideer alt efter budgettet.

Gaveidéer - Rosendahl

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med værtsgaven? Bare tag en dyb indånding - vi hjælper dig! Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.

Gaver til værten eller værtinden

Dagen nærmer sig, og du skal snart til middag hos veninden eller kammeraten. Men hvad skal du finde på at give i værtsgave? Skru ned for stressen, og hop ind på en af nedenstående kategorier, og bliv inspireret til at finde den helt rigtige gave, som med garanti vil blive et hit hos modtageren.

800X800drink No Background

Skål for værten!

Værten har taget initiativet til, at I skulle ses, har pyntet op, handlet ind og lavet mad! Den hårde indsats fortjener naturligvis et kæmpe skål. Vi har derfor samlet en masse flotte glas, så der kan skåles med stil.

Gaven med en helt særlig betydning

Ønsker du, at din gave skal have et ekstra særligt personligt touch? Så har vi her samlet tre forskellige brands, der alle har nogle rigtige gode bud på en personlig gave lidt udover det sædvanlige.

Find flere gode gaveidéer i vores store udvalg

En spiselig gave