1568X520px Andersen Royal Copenhagen

Indflyttergave

Er du inviteret til housewarming, og mangler du at finde den helt rigtige gave til værten? Indflyttergaver gives typisk, når du er inviteret til indflytterfest, eller første gang du er på besøg i den nye bolig.

Gå på opdagelse i vores gaveunivers, hvor du finder et hav af gaveinspiration til det nye hjem, så du kan finde den helt perfekte indflyttergave til dem, du holder af. 

Til det første hjem

Indflyttergaver er altid lidt ekstra specielle, når det er det første hjem, der skal skabes.  Her er der behov for nogle gode kvalitetsprodukter, som man kan nyde godt af år efter år. 

Vase Frilagt GJ 800X800px

Dekorative vaser til indretningen

En smuk vase er gaven, der aldrig går af mode, og hvis du kender lidt til værtens stil, kan du give en vase, der passer perfekt ind i hjemmet. En vase er en yndig tilføjelse til indretningen, og den er dekorativ både med og uden blomster. 


Udforsk vores store udvalg af vaser

Hyggelige stunder i det nye hjem

Den nye bolig byder på mange kommende fælles oplevelser og gode stunder sammen. Her skal I hygge om lækker mad, skåle i smagfulde cocktails og have en masse gode samtaler. 

1583X520px 0002 GJ HOME SS19 BERNADOTTE TABLE (2)

Få levering i aften

Er du i sidste øjeblik med indflyttergaven, så hjælper vi gerne. Vi tilbyder nemlig levering samme aften med Burd i udvalgte postnumre, hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage.

Gør uderum til opholdsrum

Med et lækkert uderum får man endnu mere ud af sit hjem. Vi har samlet de bedste gaveidéer til at skabe et hyggeligt uderum - uanset om modtageren har en stor have eller en lille altan.  

1568X520px Springcopenhagen Mathilda Joey

En tidløs gave

De søde træfigurer fra Spring Copenhagen tilfører hjemmet et smukt strejf af natur, og er en gaveidé der holder år efter år. Trædyrene giver indretningen det sidste fine touch, og fuldender boligen.