Hvordan folder man servietter?

M Essens 3 2022 Side 6 Romantisk 2 1568X520px

Foldning af servietter behøver ikke være svært. Vi viser dig, hvordan du nemt kan folde smukke servietter til at dække et indbydende bord, der imponerer dine gæster.

Med en kreativt foldet serviet kan du fuldende dit julebord og skabe et elegant helhedsindtryk, der vil imponere dine gæster. Mulighederne er mange, men så længe du vælger en smuk stofserviet, der matcher din dug, er det svært at gå galt i byen.
Her får du to gode bud på, hvordan du kan folde dine juleservietter, alt efter om du er til den superjulede eller den klassisk romantiske.

M Essens 3 2022 Side 6 Romantisk 2 800X800px

Den romantiske

Er du fan af den romantiske stil, så kan du skabe en smuk sløjfe ved hjælp af en stofserviet og en servietring. Udover at skabe hygge ved bordet, har sløjfen en anden oplagt fordel: Den er nem og hurtig at lave.

Find foldeguide her

M Essens 3 2022 Side 6 Romantisk 800X800px

Den julede

Et par enkelte, sirlige fold forvandler dine servietter til buttede juletræer, der kan pryde dine tallerkener. En cedertræsgren eller kanelstang som træstamme og en fyrrekogle som stjerne giver servietten ekstra liv.

Find foldeguide her

M Essens 3 2022 Side 5 Close Up 800X800px

Den simple

Det kræver ikke tusind foldninger for at tallerkenerne opgraderes til en mere stemningsfyld borddækning. Slå en simpel knude og bind et fint ornament på, som matcher servietten.

Stof- eller papirservietter?

Flotte foldede servietter er det første, dine gæster bliver mødt af på spisebordet. De skal give gæsterne det bedste førstehåndsindtryk. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken type servietter, du pryder dit bord med.

For at fuldende din borddækning kan du bruge stofservietter, der emmer af kvalitet. De giver nemlig dine gæster en følelse af forkælelse. Derudover har de den fordel, at de let kan vaskes og bruges igen. Tøv dog ikke med at kaste dig ud i papirservietterne, som kan foldes på et væld af forskellige måder.

KK2022 Bord Fold Serviet Aidaraw Stofservietter

Spørg & Få Svar

Kig forbi din lokale Kop & Kande-butik, hvor vi hjælper, forklarer og giver dig gode råd i dit valg af servietter – og så er du naturligvis også altid velkommen til at spørge og få svar.