Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Dittes Squashbrud med fuldkorn

Squashbrud med fuldkorn

Ca. 15 boller

50 g frisk gær, eller 14 g tørgær
5 dl lunkent vand
50 g smør, smeltet
ca. 500 g hvedemel
ca. 500 g fuldkornsmel
Lidt salt
2 æg str. M/L
50 g hampefrø
50 g sesamfrø
1 squash, revet

Desuden: 

Æg til pensling
Lidt hampefrø
Lidt havsalt


Opløs gæren i vandet. Tilsæt smeltet smør og derefter melet af 2-3 omgange. Ælt dejen godt igennem ca. 10 - 15 min. Tilsæt saltet og ælt videre i 5 min. Stil dejen til hævning et lunt sted, under et viskestykke i 1 time. 
Hæld dejen ud på bordet og lav et hul i midten af dejen. Slå æggene ud og kom æggene, hampefrø, sesamfrø og revet squash i det udhulede hul i dejen. Fold dejen ind over sig selv, og tag en saks eller brøddeler, og hak dejen ud i mange små brud. Ælt dejen sammen igen og gentag indtil din dej bliver homogen. Opgaven virker umulig i starten, men hav tålmodighed.
Form ca. 15 boller/brud og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller silikonebageark. Lad dem efterhæve i ca. 30-45 min.

Pensl bollerne med lidt æg og drys med hampefrø og havsalt. Herefter bages de ved 200°C i varmluftsovn i ca. 15-18 min. 

Velbekomme.