Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Konfektroulade

Konfektroulade med praliné

Til 8-10 personer

Ingredienser
200 g ren rå marcipan
75 g brændte mandler
25 g god mælkechokolade
100 g nougat
50 g god mørk chokolade

Chokoladekugler til pynt
Lidt flormelis

lidt guldglimmer 

Sådan gør du

Udrul marcipan på et let drysset flormelisbord i 2 mm tykkelse. Smelt nougaten over vandbad. Hak de brændte mandler i en mini-hakker helt fint. Smelt mælkechokolade og nougat over vandbad, og rør det sammen med de hakkede mandler til en praliné. Smør praliné ud på marcipanen og tril den herefter til en roulade. Sæt rouladen på køl imens chokoladen smeltes/tempereres. Herefter smøres rouladen ind i chokoladen med en lille pensel. Placer chokoladekuglerne (pynt) på rouladen, mens chokoladen stadig er våd. Pynt af med guldglimmer.