Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Brunkager

Dittes brunkager

30-50 stk.

Dej
125 g smør
200 g mørk sirup
150 g brun farin
2 tsk. CAKE FACTOR, mit kagekrydderi
2 tsk. natron
1 æg, str. M/L
500 g kagehvedemel eller alm. hvedemel
Et nip salt

Kom smør, sirup og brun farin i en gryde og bring i kog. Tilsæt krydderiet og natron og lad massen boble let op. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Sigt melet i en skål, tilsæt den lune smørblanding og rør det sammen på en røremaskine. Tilsæt æg og salt og rør dejen homogen. Kom dejen i en frostpose og læg den på køl natten over (kan holde sig på køl i 3-5 dage). Rul dejen ud og udstik de julemotiver, du ønsker. Husk at stikke små huller i, hvis de skal hænges op. Bages ved 180 °C varmluft i 8-10 min.

Glasur
100 g flormelis
30 g pasteuriserede æggehvider
Lidt hvidt sukker

Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur. Dekorer brunkagerne med lidt glasur og drys med sukker. Brug evt. billedet til inspiration. Opbevares i en bøtte.