Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

 

Te - fakta om te 

Vidste du at...
.... te som sådan ikke bliver dårlig. Men opbevarer du den ikke korrekt, risikerer du, at den mister både duft og smag relativt hurtigt. Opbevar derfor altid teen i en lufttæt tedåse og helst et mørkt, tørt og ikke for varmt sted. Så kan du nyde dens duft og smag meget længe. Faktisk helt op til 2 år. Se vores klassiske te-dåser eller se mulighederne for korrekt opbevaring i smukke lufttætte stentøjs- eller porcelænskrukker.
Opbevaring RC 

Vidste du at....
... ifølge legenden blev teen opfundet ved et tilfælde? Den kinesiske kejser Shen Nung, som levede for mere end 4000 år siden, drak normalt kogt vand. En dag faldt blade fra en tebusk ned i det kogende vand og kejseren fandt duften dejlig og smagen opkvikkende.  

Vidste du at...
...Rooibos (rød urtete) i virkeligheden ikke har noget med te at gøre? Bladene kommer nemlig ikke fra teplanten Camellia Sinensis men fra busken Aspalathus linearis. Bryggemetoden er den samme som ved traditionel te, men rød te indeholder ikke hverken koffein eller garvesyre.

Vidste du at...
...iste blev opfundet på St. Louis World Trade Fair i 1904 i forbindelse med et salgsfremstød for sort indisk te? På grund af nogle meget varme dage var der ikke ligefrem trængsel ved te-pavillonen og man fandt derfor på at smide kolde isterninger i et glas og fylde op med te. I 1992 drak amerikanerne 1,8 milliarder glas iste om året og mere end 80% af det samlede teforbrug, serveres på is.
Tip: brug en Ceylon eller Keemun te til iste og brug dobbelt så mange teblade som du ellers ville bruge til en kande varm te.