Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

De bedste typer af gryder

Vælg de fire bedste gryder til ethvert behov

Der er mange muligheder, når du skal finde de bedste gryder tid din madlavning. Nogle foretrækker at fylde skabet, mens andre vælger sine gryder med omhu. Uanset om du er til det ene eller andet, er der især fire gryder, som er must-haves i køkkenet.

De fire uundværlige gryder

Vi er alle forskellige i vores evner og præferencer i køkkenet. Skal du være dækket godt ind til de fleste madlavningsbehov, kommer du langt med følgende fire gryder i skabet:

Kasserolle

Kasserolle

En kasserolle er den bedste gryde til at koge æg, lave havregrød og til at tilberede sauce. Vælger du en kasserolle med lav kant, er gryden velegnet til sovs.

Se vores udvalg af kasseroller

Mellemstørrelse gryde

Mellemstor gryde

En mellemstørrelse gryde er 3–3,5 liter, og er den bedste gryde til kartofler, ris og mindre mængder kogte grøntsager. Det er den mest alsidige gryde, som bliver brugt til mange ting i madlavningen.

Se vores udvalg af gryder i mellemstørrelse

Stor gryde

Stor gryde

En stor gryde på omkring 5 liter er perfekt, når du skal lave mad til flere end fire. Gryden er især god til kødsovs og til at koge mange kartofler. Den fås i flere forskellige materialer og design.

Se vores rummelige gryder

Suppe- og stegegryder

Stor suppe-/stegegryde

En stor suppe-/stegegryde er den bedste gryde til gryderetter, simreretter eller hjemmelavet suppe. Gryden fås i størrelser fra 10 til 20 liter, og ofte er den fremstillet af rustfrit stål eller aluminium.

Se vores udvalg af suppe- og stegegryder

Vælg gryder efter dit komfur

Selvom du er dækket godt ind med de fire slags gryder, er der alligevel en enkelt ting, du skal huske at være opmærksom på, når du vælger materiale til din gryde – det afhænger af dit komfur. Hvis du bruger induktion, kan du ikke benytte ren aluminium. I stedet skal du vælge gryder med magnetisk bund.

Se vores gryder til induktion

Spørg & Få Svar

Kig forbi din lokale Kop & Kande-butik, hvor vi hjælper, forklarer og giver dig gode råd i dit valg af gryder – og så er du naturligvis også altid velkommen til at spørge og få svar.