Varen er nu lagt i kurven
Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.
En æbleskivepande kan hurtigt få en plads bagerst i skabet - og først blive fundet frem igen, når december nærmer sig. Men det er faktisk ret ærgerligt, for der er masser af muligheder for at få æbleskivepanden taget i brug i det daglige.
Se for eksempel med her, hvor Ann-Christine fra bloggen Valdemarsro.dk laver lækre kartoffel rösti i en Le Creuset æbleskive pande. Og kartoffel rösti er bare en af mange lækre alternativer - lav fx. små omeletter, fiskefrikadeller eller falaffel i æbleskivepanden. Det er både oplagt til weekendens brunch eller som spændende indslag i børnenes madpakker.
Skal det være lidt mere avanceret, så giver den populære kok Claus Holm også et lækkert bud på en hovedret tilberedt i en æbleskivepande - se HER hvordan du laver lam, porer og lakridskartofler.
Du kan læse meget mere om Gryder & Pander i vores digitale magasin HER.