Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Jeg holder af hverdagen...

5 måder at sige 'Jeg elsker dig' uden ord

Er det svært at sige 'Jeg elsker dig'? Så er her 5 idéer til hvordan du kan fortælle det uden ord. For akkurat som et billede kan sige mere end 1000 ord, kan en lille gestus sige det hele, når det gælder kærlighed.

Morgenmad på sengen

List ud i køkkenet før vækkeuret ringer og forbered en morgenbakke med lækkerier. For der er ikke noget bedre end at blive vækket til duften af frisklavet kaffe og måske en blomst fra haven på en helt almindelig hverdag.

Alene-tid

Tag ungerne med på tur, så den du elsker kan få en ordentlig dosis alene-tid.Til selvforkælelse på badeværelset, til at sidde i ro og fred med en bog, til at få en lur på sofaen uden at blive forstyrret, eller hvad der nu står højest over 'Gid jeg kunne'-drømme.

Yndlingsretten

Vejen til mandens hjerte, går igennem hans mave, siges det. Men det kan altså også sagtens gælde for kvinder. For hvem bliver ikke en lille smule blød i knæene, hvis den man elsker, har købt ind og er igang med at tilberede ens yndlingsret, når man kommer hjem?

Blomster

Stop på vejen hjem fra arbejde og pluk blomster fra grøftekanten - eller snyd lidt og køb en buket hos blomsterhandleren. Begge dele går rent ind hos de fleste, for det e nemlig ikke kun blomsterne, men også tanken der tæller.

Hjerte i kaffen

Er du ikke allerede en garvet amatør-barrista, så øv dig i smug og overrask din elskede med en kop kaffe med et perfekt hjerte i mælkeskummet - eller skyd genvej med en skabelon og lidt chokoladedrys.

Blomsterfarvens betydning
Vidste du at ...
Antal blomsters betydning