Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Gaveindpakning

Glæden ved at give smukt indpakkede gaver

Livet er fyldt med gode grunde til at give gaver. Store og små anledninger og ind imellem også bare fordi vi har lyst eller tilfældigt falder over en ting, vi ved, en bestemt person i vores liv vil blive glad for.

Uanset hvilken gave du skal give, er indpakningen en stor del af oplevelsen ved at få en gave, og hos Kop & Kande pakker vi altid dine gaver smukt ind i årstidens papir. Men har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, giver vi dig her - sammen med Ann-Christine fra bloggen Valdemarsro - gode tips og idéer til indpakning af gaver til særlige anledninger.  

Du kan se flere gode idéer HER - hvor du også kan finde DIY kort, du nemt selv kan lave hjemme.

En ekstra lomme til blomster og kort

 

Uanset anledning, er dette en super nem og meget elegant indpakning. 

Ann-Christine viser i videoen nedenfor hvordan du laver den geniale "lomme" hvori der kan placeres kort, blomster, grene eller andre fine detaljer - og du kan selvfølgelig også se hvordan du laver den lille sløjfe, der her er samlet og påsat med en limpistol.

Generelt giver årstidens blomster og grene fantastiske muligheder for at lave en personling indpakning. 

Smuk indpakning med Mors Dag hjerte

Gaver er og bliver en smuk gestus - og selvom det er tanken der tæller, så er det altid en fornøjelse at kunne overrække en skøn indpakket gave til dén man holder af.

Bedstemødre, svigermødre, barndomsveninder, verdens bedste mor, yndlingssøsteren, den dejligste kollega, konfirmandinden, studinen - eller den stolte nybagte mor. Et hjerte gør indpakningen til noget helt særligt. 

Se Kop & Kandes udvalg af hjerter HER

Fine bånd & glimmer

Her har Ann-Christine tilføjet lidt glamour ved at bruge glimmer på gavepapiret.

Lav limprikker med en vatpind og drys rundhåndet med glimmer efter eget valg. Derefter ryster du bare det overskydende glimmer af, og gaven har fået sit helt eget udtryk.

Båndet sættes fast med en limpistol og det samme gør den fine lille sløjfe. Se en detaljeret guide i vores video nedenfor.  

Rosette - imponerende men nem at lave

Mistede du lige pusten, da du så dette tip? Det behøver du faktisk ikke - for det er super nemt hvis du kan lave en helt almindelig gammeldags musetrappe.

1) Du klipper et stykke gavepapir ud i den ønskede bredde - fx. 10 cm og så folder du en musetrappe.

2) Og så gør du præcis det samme en gang til. 

3) Sæt de to halve vifter sammen og lim på gaven med limpistol eller limstift.

Find den perfekte gave til livets små og store øjeblikke

Har du brug for en mere detaljeret vejledning, har Ann-Christine lavet en længere video HER - se blandt andet guide til hvordan du laver de fine små sløjfer og elegante rosetter. Det er slet ikke så svært. 

Giv de gode idéer videre - del med dine venner