Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Se Kop & Kandes aktuelle tilbudsaviser

Tilbudsavis 11. juni - 24. juni

En ny tilbudsavis med masser af gode tilbud til køkken, gaver og bord. Spar op til 80%. Avisen er fyldt med friske sommernyheder og gode gaveidéer til årets studenterne. 

Tilbuddene gælder fra den 11. juni og med 24. juni 2021. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Problemer med levering af vores tilbudsaviser?

Vi hører gerne fra dig, hvis du mod forventning ikke har modtaget den seneste tilbudsavis korrekt på din adresse, eller har modtaget trods 'Reklame Nej Tak'-mærke. Registrer din reklamation her

Essens - Sommer under åben himmel

Sommeren er over os, grillene er tændte rundt omkring og de varme sommeraftener venter lige om hjørnet. 

I dette magasin sætter vi fokus på det bedste ved årets varmeste årstid med tidens trends. Du kan finde inspiration til opskrifter på kolde drinks, lækkert mad på grillen og nemme forfriskninger. Vi har zoomet ind på en sommer under åben himmel, hvor aktiviteter og indretning i det fri er i fokus.

Er du klar til sommeren? Ellers læser Essens dig på vej. 

Alle priserne er vejledende og varerne kan købes online og i alle vores butikker - med få undtagelser. 

Vil du altid være opdateret med nyheder, spændende tilbud og konkurrencer? 

Tilmeld dig Klub Kop & Kande nu - så får du vores nyeste tilbudsavis i din indbakke sammen med særlige klubtilbud, konkurrencer og invitationer til lokale arrangementer. Du optjener også bonuspoint hver gang du handler i din lokale Kop & Kande eller på kop-kande.dk. Se mere og tilmeld dig HER