0012 M Essens2 Side38 Oel

Bacon-øl krokant

En knasende sød snack med øl og bacon. Galt eller genialt? Har får du opskriften, og så kan du jo selv se, hvor på skalaen du ligger.

Information

Sådan gør du

Kom stegt og hakket bacon i en skål, sammen med hakkede pekannødder, salt og et lille nip cayennepeber.
Bland herefter brown ale, sukker og majssirup i en gryde, og varm op til 120° C.
Tilsæt 3 spsk. smør, og hæv temperaturen til 160° C.
Fjern gryden fra varmen, og bland 1 tsk. bagepulver i massen.
Tilsæt herefter bacon-nødde blandingen, rør rundt og hæld det hele over på en bageplade dækket med bagepapir.
Lad massen størkne og køle.
Nu kan du knække krokanten i mindre stykker og servere for dine øl-elskende venner.

Herlig humle

Det er ingen hemmelighed, at vi danskere er vilde med øl. Men øl kan meget mere end at slukke tørsten. I denne udgave af Madglad sætter vi fokus på danskernes nationaldrik og inspirerer til, hvordan du kan bruge den på helt nye måder.