Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Sitemap

Her finder du et overblik over vores udvalg af isenkram, som dækker alt hvad hjertet begærer fra de kendte mærker. Vi har opdelt siden i produktkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde præcist det du søger:

Mærker  Køkken  Stue – Borddækning – Gaver – Seng og bad – Udendørsliv – Højtider – Gode tilbud – Information og kundeservice

 

Mærker – Her kan du finde alle dine yndlings brands. Vi har et stort udvalg af både de nyeste varer og klassikerne fra de førende danske og internationale brands. Her et er udpluk af vores mest populære mærker:

 

Køkken – Mangler du inspiration til dit køkken, så finder du en masse lækre varer her. Vi har altid et af Danmarks største udvalg af køkkenudstyr.

Stue – Find inspiration til at skabe et smukt og stemningsfyldt hjem blandt vores store udvalg af brugskunst. Med skønne lysestager, skåle, vaser, fade og tekstiler finder du let noget, der falder i din smag.

 

Borddækning – Gør noget særligt ud af middagen med et smukt opdækket bord. Her finder let dine favoritter blandt de velkendte mærker til både hverdag og festlige lejligheder.

 

Gaver – Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, så hvorfor ikke lade dig inspirere blandt vores mange lækre varer? Vi har samlet de bedste gaveidéer under ét, så du let kan finde noget til den du ønsker at glæde.

 

Seng og bad – Her finder du det bedste udstyr og de blødeste tekstiler til badeværelset og soveværelset, så du let finder ro og velvære i dagligdagen.

Udendørsliv – Her finder du en samling af de bedste varer til haven og terrassen, så du kan skrue op for hyggen i de lune måneder.

 

Højtider – Skab den rette stemning i højtiderne med stilfulde dekorationer. Gå på opdagelse blandt vores store sortiment og find netop det, du søger.

 

Gode tilbud – Hos Kop & Kande er vi vilde med lækre varer til attraktive priser. Derfor finder du altid de bedste tilbud lige her.

 

Nyheder – Er du på udkig efter de nyeste mærkevarer fra danske og internationale brands? Så behøver du blot klikke ind her – vi udvider ofte vores sortiment med spændende varer.

 

Firmagaver – Det kan være svært at ramme plet med firmajulegaven. Hos Kop & Kande er vi eksperter i godt kram og hjælper derfor gerne med at sammensætte den helt rigtige gave.

 

Kundeservice og information – Her finder du svar på næsten alle de spørgsmål du måtte have til Kop & Kande. Og hvis ikke du finder svar, så kan du let kontakte vores kundeservice.

Find butik – Her finder du en oversigt over alle Kop & Kande butikker og deres åbningstider. Så kan du let kigge ind i din lokale butik og se varerne inden du køber.

 

Konkurrencer – Vind med Kop & Kande – vi elsker at forkæle vores kunder med godt kram. Her finder du løbende nye konkurrencer, hvor du kan vinde lækre præmier.

 

Klub Kop & Kande – Her kan du logge ind på Klub Kop & Kande, hvor du finder alle dine medlemsfordele. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du også let tilmelde dig.