Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

BYTTE- OG RETURREGLER

Bytte- og returregler ved handel i vore fysiske butikker

Varer købt i en Kop & Kande butik kan byttes i 30 dage efter købet.

Varen skal være forsynet med byttemærke (eller bon skal medbringes), pakket i original emballage og være ubrugt. Varen kan byttes til en anden vare eller du kan få en tilgodeseddel på beløbet.

Hvis du ønsker at få penge retur for købet, skal du medbringe bon og henvende dig i den butik hvor varen er købt. Dette skal ske indenfor 14 dage efter købet.

Varer, som er betalt med tilgodebevis eller gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter. 
Det spiller ingen rolle, om varen er steget eller faldet i pris siden købet. Der afregnes til den pris, der er betalt for varen.

I julen har vi udvidet vores bytteservice - her finder du disse:

Fra 12. oktober 2020 gælder følgende bytteregler:

Har du handlet i din lokale butik..

Du kan bytte din gave til en anden vare eller få udstedt et tilgodebevis i en hvilken som helst Kop & Kande butik. Julegaver med byttemærke (eller kvittering) byttes helt frem til d. 30/4 2021 i din lokale butik, ønsker du at få pengene retur, skal du dog henvende dig i den butik hvor gaven er købt, og huske at medbringe bonnen.

Har du handlet på www.kop-kande.dk ...

Gaver med byttemærke (eller bon) byttes helt frem til d. 30/4 2021, enten i din lokale butik eller ved returnering til webshoppen. 
Ønsker du pengene retur for en vare købt på www.kop-kande.dk, skal den returneres til webshoppen, og således at vi modtager den senest d. 30. april 2021.

Følg vores normale procedure for returnering - læs mere HER.

Tilgodesedler

Tilgodesedler er gyldige i 3 år efter udstedelse og kan ikke ombyttes til kontanter. Tilgodesedler kan indløses i alle kædens butikker. Bortkomne tilgodesedler kan ikke erstattes.

Du kan ikke betale med tilgodesedler på www.kop-kande.dk.  

Gavekort
Er ligeledes gyldige i 3 år. Gavekort kan indløses i alle kædens butikker. Bortkomne gavekort kan ikke erstattes.
Du kan ikke betale med gavekort på www.kop-kande.dk. 
Gavekort og tilgodesedler er ihændehaverbeviser. Det betyder, at den person der har gavekortet/tilgodesedlen kan bruge det/den til betaling. Gavekort og tilgodesedler bør derfor opbevares på samme måde som kontanter.
Gavekort med en værdi der overstiger kr. 100,- kan udbetales. Der fratrækkes dog et gebyr på kr. 25,-. Vi kan kun udbetale gavekort der er gyldige, eller udløbet indenfor det seneste år. Gavekort vundet i en konkurrence, kan ikke veksles til kontanter. Ønsker du at få udbetalt værdien af dit gavekort, skal du kontakte os via kontaktformularen. (vælg blot punktet 'andet' i feltet 'Angående')Der skal sammen med henvendelsen uploades et foto af gavekortets bagside hvor stregkoden fremgår. Du skal forvente en ekspeditionstid på op til én uge.