Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

BYTTE- OG RETURREGLER

Bytte- og returregler ved handel i vore fysiske butikker

Varer købt i en Kop & Kande butik kan byttes i 30 dage efter købet.

Varen skal være forsynet med byttemærke (eller bon skal medbringes), pakket i original emballage og være ubrugt. Varen kan byttes til en anden vare eller du kan få en tilgodeseddel på beløbet.

Hvis du ønsker at få penge retur for købet, skal du medbringe bon og henvende dig i den butik hvor varen er købt. Dette skal ske indenfor 14 dage efter købet.

Varer, som er betalt med tilgodebevis eller gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter. 
Det spiller ingen rolle, om varen er steget eller faldet i pris siden købet. Der afregnes til den pris, der er betalt for varen.

Bytte- og returregler julen 2019:
Vores landsdækkende bytteservice gælder alle ubrugte varer med byttemærke og i original emballage. 

Du kan bytte din gave til en anden vare eller få udstedt et tilgodebevis i en hvilke som helst Kop & Kande butik. Der påsættes også automatisk byttemærker på julegaver købt online på www.kop-kande.dk, og disse kan byttes i alle Kop & kande butikker.

Hvis du ønsker at få pengene retur, skal du henvende dig i den butik, hvor varen er købt og medbringe bon. Varer købt på www.kop-kande.dk returneres til webshoppen hvis pengene ønskes retur - se vores normale procedure for returnering HER.

Du kan bytte eller returnere frem til den 31. januar 2020. 

Tilgodesedler

Tilgodesedler er gyldige i 3 år efter udstedelse og kan ikke ombyttes til kontanter. Tilgodesedler kan indløses i alle kædens butikker. Bortkomne tilgodesedler kan ikke erstattes.

Du kan ikke betale med tilgodesedler på www.kop-kande.dk.  

Gavekort
Er ligeledes gyldige i 3 år. Gavekort kan indløses i alle kædens butikker. Bortkomne gavekort kan ikke erstattes.
Du kan ikke betale med gavekort på www.kop-kande.dk. 
Gavekort og tilgodesedler er ihændehaverbeviser. Det betyder, at den person der har gavekortet/tilgodesedlen kan bruge det/den til betaling. Gavekort og tilgodesedler bør derfor opbevares på samme måde som kontanter.
Gavekort med en værdi der overstiger kr. 100,- kan udbetales. Der fratrækkes dog et gebyr på kr. 100,-. Vi kan kun udbetale gavekort der er gyldige, eller udløbet indenfor det seneste år. Gavekort vundet i en konkurrence, kan ikke veksles til kontanter. Ønsker du at få udbetalt værdien af dit gavekort, skal du kontakte os via kontaktformularen. (vælg blot punktet 'andet' i feltet 'Angående')Der skal sammen med henvendelsen uploades et foto af gavekortets bagside hvor stregkoden fremgår. Du skal forvente en ekspeditionstid på op til én uge.