M 083421201232 20001203 Stegepande 20 Cm Scanpan

SCANPAN

SCANPAN fremstiller håndlavet kogegrej og køkkenudstyr, som er udført med traditionsrige håndværksteknikker. Det gør, at hver pande, gryde eller kniv er af den højeste kvalitet, som gør det til en fornøjelse at arbejde med SCANPAN i køkkenet.

Pander og gryder til alle formål

SCANPAN er eksperter i pander og gryder. Sortimentet spænder lige fra stegepander, bradepander, grillpander og wokpander til gryder og kasseroller i stål eller kobber.

Alle pander fra SCANPAN er ovnfaste, mens alle gryder er ovnfaste op til 260° grader. Det gælder også gryder med glaslåg og plasthåndtag.

Gå på opdagelse, og lad dig inspirere af de kendte serier som IQ, Maitre D’, Impact eller Classic, som hver især gør madlavningen til en oplevelse udover det sædvanlige.

Funktionelt håndværk

Med Classic-serien fra SCANPAN får du køkkenudstyr, du kan stole på. År efter år. Udtrykket er klassisk og funktionaliteten høj, da hvert produkt er enkel i sin udformning, men gennemtænkt ned til selv mindste detalje.

Øget madglæde

Det sikrer øget madglæde, når du ved, at dit køkkenudstyr er i orden. Lige fra den gode stegepande og kniv, der ligger godt i hånden, til grej, der hjælper dig med at lykkes med de særlige opgaver.

ScanPan Gryde

Luksus og æstetik

Maitre D’ kombinerer fransk elegance med tidløs design. Materialerne er fremstillet lag på lag, som sikrer høj slidstyrke og fortræffelige varmelederevner.

Det stilfulde og kobberbelagte ydre giver Maitre D’ fra SCANPAN et klassisk og elegant udseende, mens fordelene står i kø. Drypfri kant. Indvendige måleangivelser. Håndtag i støbt og rustfrit stål, der sikrer, at de holder sig kolde i længere tid.

Her er en serie med gryder og pander fra SCANPAN, som både er flot, robust og virker på alle komfurtyper – også induktion.   

Revolutionerende kogegrej

TechnIQ fra SCANPAN er en serie i aluminium med non-stick belægning. Geometrien er blevet twistet, som gør vinklerne optimale, når der skal skabes kulinariske resultater for madentusiaster og hjemmekokke.

Knivskarp kvalitet

Med knive fra SCANPAN får du kvalitet fra øverste køkkenskuffe, som er fremstillet i tysk stål. Knivserien Classic er fuldsmedet og med særlig slibning, som giver optimal skarphed. God vægtfordeling og balance med ergonomisk håndtag sikrer et godt greb.

KK40 FB 1200X1200 Scanpan

Induktion med stil

IQ-Serien fra SCANPAN består af aluminiumspander til induktion, som er udviklet til at gøre hverdagen nemmere. Alle produkter har en patenteret non-stick belægning, som gør panderne slidstærke og nemme at rengøre.  

Dansk håndværk siden 1956

SCANPAN blev etableret i 1956, og lige siden har de inspireret til madglæde i køkkenet. Virksomheden er 100% danskejet og producerer i Danmark. I Ryomgaard på Djursland. Her bliver de gamle håndværksdyder holdt ved lige.

Godt håndværk og tæt samarbejd

Kombinationen af godt håndværk og tæt samarbejde med de dygtigste kokke gør, at du kan få det bedste frem i råvarerne, du bruger i madlavningen. Kærlighed og respekt for det gode håndværk sikrer nemlig, at du får knive, gryder og pander fra SCANPAN, som fremmer madglæden.