Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Lam, porrer og lakridskartofler

4 personer

Claus Holm:
"Lammet ændrer form og får navnet moinkball med bacon og brændte porrer. En vild ret, som jeg allerede nu er tosset med!"

Det skal du bruge:
800 g hakket lam (eller kalv)

1 dl god ketchup
Frisk eller tørret rosmarin
Røget salt
Bacon nok til at rulle rundt om lammet
400 g kogte kartofler
Rapsolie
1 spsk. groft lakrids
8 minimajs
Rapsolie
Friskhakket hvidløg
2 porer
Citronsaft
1 spsk. honning
8 blommetomater 

Sådan gør du:

Moinkball
Bland fars med ketchup, rosmarin og røget salt.
Rulles i passende kugler og kom bacon omkring, steges i æbleskivepanden til de er færdige.

Lakridskartofler
Kartoflerne lunes i ovnen ved 160 grader i ca. 10 minutter, vendt i olie og lakrids.

Ristet minimajs
Minimajs deles og ristes med olie og hvidløg i få minutter.

Grillede porrer
De 2 porrer vaskes og skæres hver i 8 stykker. De steges til de bliver mørke. Bland citronsaft og honning og put på. 

Semibagte tomater
Del tomaterne, kom olivenolie, salt og peber over. Kom dem i ovnen ved 120 grader i ca. 30 minutter.