Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

E-HANDELSBETINGELSER

FOR WEBSHOPPEN KOP-KANDE.DK

Gældende fra 3. oktober 2018

Oversigt
1. Indledning

2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Levering
5. Fortrydelsesret
6. Reklamation og klager
7. Farver
8. Personoplysninger og cookies
9. Lovvalg 

Link til standard fortrydelsesformular

1. Indledning
Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af Kop & Kande WEB ApS, CVR-nr. 32153763 (i det følgende benævnt ”Kop & Kande WEB”).

Kop & Kande WEB har følgende adresse og kontaktoplysninger:
Kop & Kande WEB ApS
Grenåvej 633
8541 Skødstrup
Tlf. 88 777 233

Du kan kontakte os via kontaktformularen.

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen. 

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. Bestilling af varer
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Bestillinger foretaget efter kl. 15.00 på hverdage bliver håndteret den næstfølgende hverdag. Kop & Kande kundeservice er tilgængelig i tidsrummet 8.00-16.00 mandag-torsdag og 8.00-14.00 fredag.

Når du afgiver en ordre, sender vi en strakskvittering til dig via e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Bemærk, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på dette tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og Kop & Kande WEB er først indgået, når vi pr. e-mail har bekræftet at være bundet af ordren. Den endelige ordrebekræftelse fremsendes når din ordre afsendes fra vores lager og vil desuden indeholde leverings- og track og trace oplysninger.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du kontakte os via kontaktformularen.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger. 

3. Priser og betaling
Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner og indeholder moms, danske afgifter, told mv.

På vores  webshop kan du benytte følgende betalingskort:
- Dankort
- VISA/Dankort
- MasterCard
- VISA
- VISA Electron
- American Express
- JCB
- Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne overleveres til forsendelse fra Kop & Kande WEB. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Kop & Kande WEB gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen.

Når kryptering benyttes, kan du se en hængelås i nederste højre hjørne af siden. Det betyder, at dine informationer er beskyttet mod tredjepart. 

4. Levering
Varer bestilt på vores webshop leveres kun til adresser i Danmark. Der sendes ikke til Grønland og Færøerne. 

Din bestilling afsendes hurtigst muligt og sædvanligvis senest indenfor 2 hverdage efter bestillingen.

Det vil sige at varen, hvis du har valgt forsendelse via GLS eller Post Nord (se punkt 2-4 nedenfor), sædvanligvis vil være fremme på leveringsstedet indenfor 1-3 hverdage efter bestillingen.

For ordrer bestilt til levering i en Kop & Kande butik, kan du forvente at varen leveres til butikken indenfor 1 - 3 hverdage. 

I forbindelse med højtider, Black Friday og ferier, må der generelt påregnes lidt længere leveringstider. Større generelle forsinkelser vil blive annonceret på www.kop-kande.dk.

Kop & Kande WEB kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtføreren, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand og andre udefrakommende påvirkninger. 

Valg af forsendelsesform
Ved bestilling af varer på vores webshop kan du vælge 7 forskellige former for forsendelse:

1. Hent i din lokale Kop & Kande butik: kr. 0,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, skal du selv afhente din pakke i den Kop & Kande butik, du har valgt i forbindelse med din bestilling. Du får besked pr. sms og e-mail når din pakke er klar til afhentning (forsendelse kr. 0,-)

2. GLS pakkeshop: kr. 39,- (Gratis ved køb over kr. 500,-)
Hvis denne forsendelsesform er valgt, skal du selv afhente din pakke i en af GLS’ mere end 1.200 Pakkeshops. GLS leverer også til pakkeshop om lørdagen. Du får besked pr. sms og e-mail, når din pakke er klar til afhentning. Hvis du køber for kr. 500,- eller derover, og vælger levering med GLS pakkeshop, betaler vi forsendelsen (forsendelse: kr. 0,-).

3. GLS Erhverv: kr. 39,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til den erhvervsadresse, du angiver i forbindelse med afgivelse af din bestilling. Der kan kun leveres til erhvervsadresser med denne forsendelsesform, og GLS leverer normalt inden kl. 14 den efterfølgende arbejdsdag.

4. GLS Hjemmelevering: kr. 39,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til din adresse. Du informeres pr. mail om leveringsdato og anslået leveringstidspunkt for din pakke. Hvis du ikke kan tage imod pakken på det angivne tidspunkt, aftales alternative leveringsmuligheder direkte med GLS.

5. Postnord pakkeboks: kr. 39,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til den pakkeboks du har valgt ved bestilling. Når en pakke ligger klar til afhentning, giver Postnord dig besked om det. Når du får beskeden på mail eller sms, får du 2 pinkoder. Koderne skal du taste på Pakkeboksens skærm. Når du får beskeden på en blanket, skal du medbringe din blanket "Post til afhentning" og følge vejledningen på automaten

6. Postnord privatpakke: kr. 69,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til din adresse af Post Nord Pakkepost. Post Nord omdeler også til privatadresser lørdag.

Rettidig levering forudsætter, at Postnord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Postnords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99 % af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke kan leveres på søndage og helligdage.

7. Postnord erhvervslevering: kr. 39,-
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til den erhvervsadresse, du angiver i forbindelse med afgivelse af din bestilling. Der kan kun leveres til erhvervsadresser med denne forsendelsesform, og leveringen vil ske indenfor normal arbejdstid mandag-fredag.

Rettidig levering forudsætter, at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99 % af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke kan leveres på lørdage, søndage og helligdage. 

Hvis din pakke er beskadiget
Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter kundeservice@kop-kande.dk, hvor vi er klar til at hjælpe dig videre

5. Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen.

Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til Kop & Kande WEB herom via almindeligt brev eller e-mail. Du kan vælge at bruge vores standardfortrydelsesformular, men det er dog ikke er et krav.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender os meddelelsen om fortrydelse inden udløbet af fortrydelsesfristen.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse / e-mail:
Kop & Kande WEB ApS
Grenåvej 633
8541 Skødstrup
kundeservice@kop-kande.dk

eller via kontaktformularen.

For at vi kan identificere varen, henstiller vi til, at du anfører ordrenummeret i din meddelelse om fortrydelse. Hvis ordrenummeret ikke er anført, kan det medføre fejl og forsinkelser.

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen, når der er tale om varer der af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Som følge heraf har du eksempelvis ikke mulighed for at fortryde køb af børstehoveder til elektriske tandbørster, manicure- og pedicureprodukter, fordøjelige kageartikler (eksempelvis, frysetørrede jordbær, chokolade og sukkerblomster) mv., hvis forseglingen/emballagen er brudt.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

Du skal returnere varen til:
Prime Cargo A/S
C/O Kop & Kande
Nordager 28, terminal 3
6000 Kolding

Som en ekstra service, har vi vedlagt en forudbetalt returlabel sammen med din forsendelse. Hvis du bruger denne, skal du ikke betale for returfragten. Mangler returlabel i din forsendelse, bedes du kontakte webshop@kop-kande.dk.

Hvis ikke du benytter den medsendte returlabel, skal du selv betale for returfragten.

Du har alternativt mulighed for at indlevere varen til en af de fysiske Kop & Kande butikker og da bytte til en anden vare eller et tilgodebevis. Dette er en service vi i samarbejde med Kop & Kande butikkerne tilbyder. Det præciseres at ønsker du blot at få købesummen retur, SKAL varen returneres til ovenstående adresse.

BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under returtransporten.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdiforringelse ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Hvis du fortryder købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købesummen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse. Vi foretager altid tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

Købesummen for varen (med fradrag for evt. værdiforringelse) og de oprindelige forsendelsesomkostninger bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde købesummen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.

Når du har sendt en vare ind til os i forbindelse med fortrydelse eller i forbindelse med en reklamation (se pkt. 6), vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

6. Reklamation og klager

I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer som ikke svarer til beskrivelsen.

Ved fejl eller mangler på varen, kan du klage til nedenstående e-mailadresse. Du har 2 års reklamationsret fra den dag, varen er modtaget. Varerne bedes ved returnering i forbindelse med reklamation sendt til samme adresse som fortrydelsesvarer. Du kan også reklamere ved fremmøde i en af de fysiske Kop & Kande butikker.

Det er en forudsætning for udøvelse af reklamationsretten, at de konstaterede fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at have konstateret manglen, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Kop & Kande WEB betaler rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Vi forbeholder os dog retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du kontakte os via kontaktformularen.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via www.naevneneshus.dk . Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl udenfor Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/odr

7. Farver
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

8. Personoplysninger og cookies mv.
Vi passer godt på dine data, og du finder hele vores persondatapolitik HER.

Cookies
Ved at benytte Kop & Kande WEB’ s hjemmeside (kop-kande.dk) accepterer du brug af cookies.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Hvis du ønsker mere information om vores brug af cookies, henvises der til vores cookie-politik, som kan tilgås via dette link: http://www.kop-kande.dk/cookieinfo. 

9. Lovvalg

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.