Fuldkornswrap

Fuldkornswrap 1197X357.JPG

Mere smag og mindre spild i hverdagen

Du kan spare dyrebar tid og minimere madspild ved at lade råvarer gå igen henover din ugentlige madplan. Her får du vores bud på fire nemme hverdagsretter baseret på de samme simple hovedingredienser: Grisekød, kål, gulerod og tomat.  

Information

Sådan gør du

Varm lagereddike op med sukker og stjerne- anis i en gryde, til sukkeret er smeltet.
Afkøl lagen lidt.
Vend de klargjorte grøntsager i lagen og stil på køl indtil brug.
Rør tahin med limesaft og -skal til en ensartet konsistens.
Vend creme fraiche i og smag til med salt.
Vend hakket gris med et brev burritomix i en skål og varm en pande op med smør, til det bruser.
Kom kødet på panden og sauter under omrøring, indtil kødet er brunet – ca. 4-5 min.
Varm fuldkornswrap i mikroovn efter anvisning.
Fuldkornswrap 292X292.JPG
Tip Anret alt tilbehør i små skåle, så man bygger sin egen wrap.
Kødboller 1260X377.JPG

Kødboller i tomatsauce

På dag 2, er det tid til lækre kødboller i tomatsauce. Som tilbehør her, kan du lave fuldkornris med råsyltet grønt. 

Små kålpakker med gris

På dag 3, kan du lave små kålpakker med gris. Alle ingredienser du skal bruge, har du i forvejen, da du brugte dem til fuldkornswrappen igår. 

Tilsæt sprød salat med soyadressing og sesamfrø. 

Kålpakker Med Gris 741X615.JPG

Stegte hverdagskoteletter

På dag 4, kan du stege nogle lækre koteletter, hvor du som tilbehør kan lave brændt kål med mandler, citronsaft og parmesanost samt tomatsauce og ristede ris.

Stegte Hverdagskoteletter 742X617.JPG