Hverdag 1200X354px Personligt Tillykke

Tillykke med familieforøgelsen. Tillykke med den nye lejlighed. Tillykke med huen. Tillykke med forfremmelsen. Tillykke med sejren. Tillykke med den eneste ene. Hele livet igennem er der masser af både store og små anledninger til at ønske tillykke. Og heldigvis for det. For vigtige øjeblikke i livet har det med at blive delt med andre – og det kalder i sig selv på lykkefølelsen.

Sammenskudsgilde (1)

Gaveregn

Regner det på bryllupsdagen, siger i hvert fald gammel vestjysk overtro, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød. Om gaveregn varsler det samme, melder historien ikke noget om, men det er jo et forsøg værd. Gå på opdagelse i nogle af tidens mest populære bryllupsgaver.

Bernadotte

Bernadotte er en klassiker i Georg Jensens  sortiment – og ikke uden grund. Serien er  designet af den svenske prins og visionære  industrielle designer Sigvard Bernadotte ud  fra en forudsætning om, at elegante former  og gennemtænkt funktionalitet ikke er mod- sætninger men går hånd i hånd. Den ambition  skinner igennem i alle produkter i serien, f.eks.  i den ikoniske termokande, der oprindeligt er  designet i 1938 og siden opdateret til nutidens  fokus på funktion. Bernadotte er således både  til nytte og til pynt – og elsket af generationer. 

GJ Bernadotte 1
GJ HOME SS19 BERNADOTTE VASES
GJ HOME SS19 BERNADOTTE TABLE

Hip Hip Hurraaa

”Tillykke med fødselsdagen”. Måske har du ikke tænkt nærmere over det, men når du ønsker fødselaren tillykke, er det faktisk et ønske om, at der må ske gode ting i hans eller hendes liv. Og fødselsdagen er i sig selv allerede et lille stykke lykke – med god mad, godt selskab, (forhåbentlig) gode gaver og selvfølgelig lækker kage.

Fødselsdag, sølvbryllup, jæbilæum - når livets store begivenheder skal fejres er der oftest tal involveret, og så er denne talkage helt perfekt. Bag en bogstavs- eller talkage og pynt den med lækker ostecreme, friske bær, sprøde macarons og spiselige blomster.